Zelf traktatie maken

Zelf traktatie maken

Zelf traktatie makenMisschien bezorgt je aankomende verjaardag of de verjaardag van een gezinslid je kopzorgen, want wat moet je nu voor traktatie geven aan collega’s of klasgenoten? Uiteraard is het zelf maken van een traktatie een ontzettend leuk presentje om te krijgen. Iemand heeft echt moeite gestopt in de traktatie. Maar dit kost wel erg veel tijd. Deze aanname is niet geheel correct, want met erg simpele ingrepen kun je een zeer originele traktatie realiseren. Traktaties.nl zet er een aantal op een rij. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een traktatie toe te voegen. Zelf traktatie maken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Hieronder enkele leuke tips!

Bekijk hier de traktaties en meer >>

Zelf traktatie maken? Enkele leuke tips:

 • De gevulde beurs.
  Een kledingstuk dat je niet meer gebruikt, maar ook een pitabroodje kan dienen als portemonnee. Uit het kledingstuk knip je de vorm van een portemonnee. In de portemonnee plaats je chocolade geld. Zo krijg iedereen van jou een gevulde beurs.
 • Friet met.
  Erg simpele traktatie. Je zorgt voor typisch ‘frietzak-papier’, meestal is dit rood wit. Vouw het in een kegel. In elke zak plaats je frietchips. Je kunt dips toevoegen. Dit kunnen heuse dipsauzen voor chips zijn, maar het kan ook een eigen recept zijn. Een tomatensausje of een pittige pesto.
 • Gezonde vaart.
  Wanneer je een meloen in dunne plakken snijdt, kun je eindeloos combineren met ideeën. Een voorbeeld is een meloenboot. De vorm van de schil is al in een boot. Met een prikker kun je een rechthoekig deel van de meloen als mast erop plaatsen. Simpel, gezond en een effectieve traktatie.
 • De barbecue.
  Knip een ovale vorm uit grijs karton. Met een dikke zwarte stift of marker zet je dikke rechte lijnen verticaal naast elkaar. Dit is de grill van de barbecue. Nu kun je op deze grill snoepgoed leggen dat enige gelijkenis heeft met vlees. Zure bommen-repen kunnen als bacon dienen, rode winegums als biefstuk. Voor de grapjassen onder ons kun je ook snoepmuizen, koetjes of zelfs smurfen op de grill leggen.

Traktaties zelf maken, meer thema’s:

 1. Zelf traktatie maken voor school
 2. Zelf traktatie maken met chips
 3. Zelf traktatie maken kleuter

Er zijn vele leuke traktaties te bedenken, heb je zelf een leuke traktatie die je wilt delen met anderen? Vul dan hieronder het contactformulier in en na controle zal jouw leuke eigen gemaakte traktatie toegevoegd worden. Wellicht heb je leuke foto’s ervan gemaakt!

Traktaties kan je voor veel verschillende gelegenheden maken, denk aan een verjaardag, voor een geboorte (als geboortecadeau of kraamcadeau) en nog veel meer. Heel veel plezier met het maken van een leuke traktatie!

Enkele tips voor kraamcadeaus, geboortecadeaus, bloemen en tips voor het kopen van een cadeau, erg leuk trouwens om dit te combineren met leuke traktaties:

 1. www.Kraamcadeau.eu
 2. www.Kraamcadeaus.net
 3. www.GeboorteCadeau.eu
 4. www.BloemenBestellen.eu

Bekijk hier meer over traktaties en leuke traktatie zakjes >>

Meer informatie over traktaties maken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *