Voetbal traktatie

Voetbal traktatie

Aanvallen!
Voetbal traktatieVoetbal zal altijd een ongekend populaire sport blijven en zeker bij kinderen! Met dit thema kan je een scala aan traktaties verzinnen en maken en zullen kinderen het erg leuk en vooral erg lekker vinden. Kom op deze pagina meer te weten over het maken van een leuke voetbal traktatie. Ook heb je de mogelijkheid om leuke uitdeelzakjes te bestellen en nog veel meer. Wil je zelf een leuke voetbal traktatie toevoegen aan deze pagina? Dat kan ook! Stuur ons een e-mail naar info@traktaties.nl of vul hieronder het formulier in.

Bekijk hier de traktaties en meer leuke zakjes >>

Voetbal traktatie maken?

Voetbal traktaties, enkele voorbeelden:

  • Voetbalcakejes: Dit kan op verschillende manieren gedaan worden en kan het beste naar eigen inzicht gedaan worden. Maak de bal zelf van cake of maak een gewoon cupcakeje. Je ervoor kiezen de bovenkant van de cupcake groen te maken (het gras) en daarop een voetballetje te plakken (gekleurd maresepein of fondant). Wat je ook kunt doen is een bolletje uit een cake snijden en dat bolletje in witte gesmolten chocola dopen. Daarna kan je met zwart marsepijn of fondant de zwarte vlakken erop maken en is je bal klaar!
  • Voetbalshirt met rozijnen: Op verschillende plekken op het internet kan je kleine voetbalshirtjes uitprinten. Neem 2 prints per doosje rozijnen en plak de randen van de binnenkant van het shirt aan elkaar. Laat dit drogen en schuif het dan over het doosje heen. Je kan voor elk kind zijn/haar eigen shirt maken als je wilt en het helemaal personaliseren. Neem als rugnummer de leeftijd van het kind.
  • Gevulde voetbalschoen: Ten eerste zal je een sjabloon moeten hebben om een voetbalschoentje van papier te maken. Deze kan je op het internet vinden of zelf tekenen/maken. Plak met plakband de delen zo aan elkaar dat de schoen rechtop blijft staan als een soort mandje. Deze kan je vullen naar keuzen, een leuke snack is bijvoorbeeld popcorn of een paar spekjes.

Bekijk hier meer over leuke traktaties en zakjes >>

Meer informatie over leuke traktaties op andere pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *