Verjaardag traktatie

Verjaardag traktatie

Gezonde en vrolijke traktatie voor een verjaardag! Kom hier meer te weten over een verjaardag traktatie!
Verjaardag traktatieJe kind is binnenkort jarig en gaat op school een traktatie uitdelen. Ga in ieder geval even informeren wat er zoal getrakteerd mag worden. Vraag meteen hoeveel kinderen er in de klas zitten van je kind zodat er genoeg traktaties gemaakt worden. Dan aan de slag met deze leuke traktatie. Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over een verjaardag traktatie, ook heb je de mogelijkheid om een leuke traktatie toe te voegen aan onze website, kan je kant- en klare traktaties en uitdeelzakjes kopen voor een verjaardag. Allereerst een leuk voorbeeld om een luchtballon traktatie te maken voor een verjaardag.

Bekijk hier de leukste verjaardag traktaties en zakjes >>

Verjaardag traktatie:

 • Luchtballon traktatie

Een luchtballontraktatie vraag wel om een beetje creativiteit. Er moet namelijk een bakje gevouwen worden waar de traktatie in moet passen. Balonnen opblazen kan natuurlijk iedereen! Wat heb je nodig;

 • Balonnen
 • Rietjes of satéprikkers
 • Plakband, lijm en een stift
 • Vouwpapier voor de bakjes

Vouw het bakje op een simpele wijze. Plak in elke hoek van het bakje een rietje of satéprikker. Blaas de ballonnen op. Kies voor de wat kleinere ballon. Alles moet ook vervoerd worden naar de school. De opgeblazen ballon wordt bevestigd tussen de rietjes met plakband. Je kunt nu nog de bakjes wat leuker versieren en op de ballon de behaalde leeftijd schrijven met de viltstift.

 • Vulling bakje

Wanneer de luchtballon helemaal klaar is vul je de bakjes met een gezonde vulling. Mandarijntjes is een goede keus. Op basisscholen is het belangrijk om de kinderen te laten trakteren op gezonde dingen zoals fruit, een worstje of stukje kaas. Mag er wat snoepgoed getrakteerd worden dan zijn een paar kleine snoepjes voldoende. Je kunt dan ook een combinatie maken met een gezonde mandarijn en wat snoep. Succes is met deze vrolijke luchtballon verzekerd!

Enkele andere thema’s omtrent een verjaardagstraktatie:

 1. Verjaardag traktatie 9 jaar
 2. Verjaardag traktatie 7 jaar
 3. Verjaardag traktatie 6 jaar
 4. Verjaardag traktatie 3 jaar
 5. Verjaardag traktatie 10 jaar

Dit zijn slechts enkele leeftijden waar leuke traktaties voor te maken en te geven zijn! Heb je zelf een leuke tip voor een traktatie voor een verjaardag dan kan je hieronder het formulier invullen. Heel veel plezier met het maken en het geven van een leuke traktatie voor een verjaardag! Ook kan het leuk zijn om de kamer helemaal te versieren en een mooie bos bloemen op tafel te zetten (lees meer over www.BloemenBestellen.eu)!

Bekijk hier de traktaties voor een verjaardag >>

Meer over leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *