Uitdeel traktaties

Uitdeel traktaties

Uitdeel traktatiesHet is een leuke gedachte om tijdens een verjaardag op kinderfeestjes of school traktaties uit te delen. Dat kunnen natuurlijk zoetigheden zijn zoals spekjes, lolly’s en dergelijke maar tegenwoordig zijn we daar allemaal niet zo voor. We vinden dat de kinderen gezond moeten eten omdat ze anders te dik kunnen worden. De meeste scholen houden zich tegenwoordig wel aan de afspraken dat men zo weinig mogelijk zoete snoep moet geven. We moeten er toch wel rekenen dat dat we met kinderen te maken hebben. We kunnen wel een appel geven maar dat zal met over het algemeen niet zo erg waarderen. Neem daarom leuke traktaties waarin weinig zoetigheid zit. Daarvan zijn er ook voldoende en die kinderen toch leuk vinden om te krijgen. Hieronder zijn enkele leuke tips terug te vinden voor leuke uitdeel traktaties.

Bekijk hier de uitdeelzakjes >>

Uitdeel traktaties, enkele leuke tips:

  • Toverstaf rietjes.

Het zijn rietjes waarin heel weinig suiker zit. In de rietjes zit een toverpoeder. Dat wordt zeker door kinderen gewaardeerd

  • Fruit en brownie spiesjes.

Op de eerste plaats zijn de spiesjes een leuk zicht om te geven en te ontvangen. Op de spiesjes kun je meerder soorten fruit plaatsen waardoor het een kleurrijk en lekker geheel wordt. Het is gezond en er zit praktisch geen suiker in. Doe er een brownie tussen, dat vinden de kinderen lekker en mooi.

  • Babybel bootje.

Wanneer je een babybel doorsnijdt en voorziet van een stokje met een vlaggetje dan heb je heel leuk bootje. Het is mooi traktatie om uit te delen en nog lekker ook.

Uitdeel traktaties fruit:

  • Hoorntje met vers fruit.

Je kan ook een ijshoorntje vullen met vers fruit en dat als een traktatie geven.
Er zijn mogelijkheden genoeg om traktaties door kinderen aan kinderen te laten geven bij een speciale gebeurtenis zoals een verjaardag.

Wanneer je zelf wel eens leuke uitdeelbare traktaties hebt gemaakt dan kan je die toevoegen aan deze pagina. Het zou leuk zijn om zoveel mogelijk leuke informatie te verzamelen over uitdeelbare traktaties. Hieronder enkele thema’s omtrent dit onderwerp die informatie kunnen gebruiken.

  • Uitdeel traktaties zelf maken
  • Uitdeel traktaties kerst
  • Uitdeel traktaties popcorn
  • Uitdeel traktaties kinderdagverblijf

Bekijk hier de traktatie zakjes en nog veel meer >>

Meer pagina’s die gaan over leuke uitdeel traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *