Uitdeel ideeën

Uitdeel ideeën

Hoera! Er is een jarige!
Uitdeel ideeënDe tijd van het jaar is weer gekomen dat je zoon of dochter jarig is. De vraag blijft toch steeds weer wat moet er uitgedeeld worden op school? Het is altijd leuk om met een origineel idee te komen waar de andere kinderen enthousiast van worden. De grote vraag is gaan we voor lekker of gaan we voor gezond? Gelukkig zijn beide ook te combineren met elkaar. Hieronder zijn enkele leuke ideetjes terug te vinden om e.e.a. uit te delen, bijvoorbeeld fruit, soepstengels en meer. Wanneer je van plan bent om een kant- klare traktatie te bestellen of wil je uitdeelzakjes (traktatie zakjes) bestellen dan kan je op één van de links klikken. Heel veel plezier met het vinden van leuke uitdeel ideeën.

Heb je zelf een leuk idee wat uit te delen is? Stuur ons dan een e-mail naar tips@traktaties.nl of vul hieronder het formulier in.

Bekijk hier de uitdeelzakjes >>

Uitdeel ideeën:

Ideeën
Het is in de meeste gevallen een goed idee om niet met teveel snoep aan te komen zetten, niet alle ouders vinden dat even fijn en sommige kinderen kunnen nogal druk worden van teveel suiker. Hier een paar leuke ideeën:

  • Fruit: Fruit is altijd een geschikt idee, het is gezond en lekker. Neem bijvoorbeeld mandarijntjes en geef ze een hoedje door middel van een parasolletje er in te prikken en teken er een leuk gezichtje op.
  • Soepstengels: Met soepstengels kan je van alles en kinderen knabbelen er graag op. Maak er een toverstaf van met leuke franjes en een sterretje of maan er bovenop. Ook kan je er een vishengeltje aan maken met een touwtje en een uitgeknipt visje.
  • Koekjes: Als je ze zelf bakt kan je ze op verantwoorde manier bakken. Er is van alles leuks te doen met koekjes, bak ze in de vorm die je leuk vindt en kleed ze aan met glazuur of andere versieringen. Denk hierbij aan voetbalkoekjes of Bumba koekjes. (Uitdeel ideeën tip)

Bekijk hier de traktatie zakjes >>

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *