Trakteren op school

Trakteren op school?

Trakteren op schoolTrakteren is de ideale mogelijkheid om iedereen te betrekken bij het feest dat jij te vieren hebt. Samen vieren is natuurlijk het allerleukste. Trakteren op school is een vaste prik wanneer de kinderen jarig zijn. Originele en vrolijke tips voor traktaties zijn te vinden op Traktaties.nl. Op deze pagina is nog veel meer leuke tips terug te vinden over het trakteren op school, zo vind je enkele leuke tips tegen voor het zelf maken van traktaties en kan je kant- en klare traktaties bestellen. Heel veel plezier met het trakteren op school!

Bekijk hier de traktaties voor op school en meer >>

Trakteren op school, enkele leuke tips:

  • Zoete sushi.

Sushi is natuurlijk immens populair bij volwassenen. Maar het is wel raar – al die rauwe vis en vreemde smaken. Om toch lekker sushi te eten kun je zoete sushi maken. De eerste stap is bij de bakker brood te kopen (liefst zonder pitten of zaden, dat rolt namelijk makkelijker) en deze thuis te ontdoen van de korst. De tweede stap is om repen van het brood te snijden. Daarna kun je de repen beleggen. Eigenlijk zijn de mogelijkheden zeer divers. Kaas is een optie voor de hartige bite, maar ook chocopasta of jamsoorten behoren tot de mogelijkheden voor de zoete smaak. De laatste stap is het oprollen van de reep. Nu is de sushi klaar. Wanneer het teveel plakt, kun je eetstokjes gebruiken. (Trakteren op school tip)

  • Zoete hamburger.

Een echte zoete hap is de zoete hamburger. De eerste stap is het uitsnijden van kleine rondjes uit een plak cake. Dit vormt het broodje, dus de boven- en onderkant van de hamburger. De tweede stap is het plaatsen van een chocolade pastille of chocolade koekje tussen de plakjes cake. Als laatste kun je roodkleurig en groenkleurig snoepgoed tussen de burger plaatsen. Zo heb je een originele mini hamburger.

  • De vitale shaslick.

Een gezonde hap wordt altijd gewaardeerd, zeker voor kinderen. En een vitale shaslick is een lekkere en authentieke traktatie. Snijdt stukjes fruit aan. Dit kan in een specifieke vorm, maar het mogen ook blokjes zijn. Zet deze stukjes fruit aan een satéprikker. Stukjes banaan, sinaasappel, druiven, kiwi; een kleurrijke hap vol vitaminen!

Bekijk hier alle leuke traktaties >>

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *