Traktatie zelf maken

Traktatie zelf maken

Traktatie zelf makenEen traktatie zelf maken is natuurlijk het leukst voor je kind. Je laat ermee zien dat creativiteit belangrijk is en dat het niet altijd moeilijk is om eigenhandig iets te maken. Ofwel: een mooi voorbeeld voor je kind! Daar komt nog bij dat hij of zij een unieke traktatie mee kan nemen naar school, om lekker mee te pronken. Dat mag best op je eigen verjaardag! Je kunt eindeloos en naar eigen inzicht variaties maken met zelf een traktatie maken (Traktatie zelf maken).

Heel veel plezier met het zelf maken van een leuke traktatie! Wanneer je overigens uitdeelzakjes nodig hebt dan kan je die bestellen door op één van de links te klikken.

Bekijk hier de traktaties kant en klaar >>

Traktatie zelf maken:

Een traktatie zelf maken, hoe doe je dat?

  • Stap 1: wil je neutrale traktaties maken, voor een groep met zowel jongens als meisjes? Of wil je traktaties specifiek voor meiden of voor jongens maken? In het geval van het laatste kun je kleuren kiezen die perfect passen, zoals roze voor een meisje of blauw voor een jongen
  • Stap 2: met wat papier en lijm kom je vaak al een heel eind. Maak een leuk doosje om snoep in te doen of maak met wat knip- en vouwwerk de buitenkant van een boeket en doe hier snoep in. Ook leuk: maak met wat papier taartpunten en vul deze met snoep, fruit of een kleinigheidje. Als je de punten naast elkaar zet, vormt zich vanzelf een taart!
  • Stap 3: wil je iets doen met etenswaren, dan kun je bijvoorbeeld cakejes maken en deze versieren. Een andere optie is een lange vinger onder een Liga Milkbreak bevestigen. Zo heb je een leuke en ook nog eens lekkere spiegel

Enkele thematische traktaties die zelf gemaakt kunnen worden, hiervoor zou het leuk zijn om nog informatie toe te kunnen voegen. Heb jij wel eens een traktatie gemaakt omtrent één van deze onderwerpen, stuur dan een e-mail naar info@traktaties.nl. Het zou leuk zijn om meer leuke traktatie tips toe te voegen aan deze pagina.

  1. Traktatie zelf maken groep 3
  2. Traktatie zelf maken groep 4
  3. Traktatie zelf maken groep 7
  4. Traktatie zelf maken 5 jaar

Bekijk hier meer over traktaties bestellen en zakjes >>

Enkele andere pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *