Traktatie werk

Traktatie werk

Traktatie werkEen traktatie voor het werk kinderachtig? Helemaal niet! Het is juist weer eens wat anders dan anders: je komt niet met een traditionele traktatie aan zoals taart voor je verjaardag, maar met iets echt origineels. Een traktatie die je collega’s zich nog lang zullen heugen. En het leuke is dat je een traktatie voor je werk zef kunt maken. In niet teveel tijd, want het moet allemaal wel te doen blijven naast je drukke baan en gezinsleven. Kom hieronder meer te weten over een traktatie voor op het werk (traktatie werk).

Wanneer je overigens niet van plan bent om een traktatie voor op het werk zelf te maken dan kan je op één van de blauwe links klikken voor meer informatie. Je komt bij de specialist terecht waar je prachtige traktaties en uitdeelzakjes kunt bestellen.

Bekijk hier de leukste traktaties voor het werk en zakjes >>

Traktatie werk:

Wat is een leuke traktatie voor je werk?

  •  1. Spiesjes gemaakt van aardbeien en slagroomsoesjes vindt iedereen lekker. Rijg de aardbeien en soesjes aan een houten stokje en je hebt zo een gezellig ogende traktatie die gezond met zoet combineert
  • 2. Ga voor een high tea achtige opzet voor je traktatie voor het werk met sandwiches van wit en bruin brood met verschillend beleg. Bijvoorbeeld eiersalade met kaas, komkommer met roomkaas, gerookte zalm met een roomboterspread of kipfilet. Zitten er toch echte zoetekauwen bij, dan kun je de sandwiches combineren met een mandje gekleurde macarons. Gekocht of zelf gemaakt – het kan allebei, maar zelf macarons maken kost wel veel tijd. Dus helemaal niet erg als je deze gewoon koopt!
  • 3. Ben je heel creatief en hoeft een traktatie voor jou niet per se uit etenswaren te bestaan, maak dan van papier zakjes en doe hier theezakjes of koffiecupjes in. Zo maak je mooie thee- en koffiezakjes als aandenken aan je verjaardag of jubileum.

Zelf een leuke traktatie toevoegen aan deze pagina, een traktatie die je wel eens hebt uitgedeeld voor op het werk wanneer je afscheid ging nemen (afscheid collega)? Of misschien wel om iemand te bedenken op het werk of te feliciteren met zijn of haar jubileum? Dan kan je een e-mail sturen naar info@traktaties.nl. Wij zijn heel erg benieuwd wat je gemaakt of gekocht hebt als werk traktatie.

Bekijk hier meer over werk traktaties >>

Meer traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *