Traktatie volwassenen

Traktatie volwassenen

Traktaties voor volwassenen bestellen? Wat is er allemaal mogelijk als je een traktatie wilt gaan maken of bestellen voor volwassenen en wat is leuk?
Traktatie volwassenenHieronder kan je een paar leuke ideeen vinden om een leuke traktatie aan te kunnen bieden aan volwassenen. Volwassenen zijn een stuk makkelijker dan kinderen en er kan gekozen worden uit een scala van ideeën. Over het algemeen houden volwassenen van een lekkere hartige snack. Kom hieronder meer te weten over een traktatie volwassenen, wat is leuk om uit te delen aan volwassenen? Een hartige schotel en nog veel meer leuke tips.

Door op onderstaande link te klikken kan je overigens standaard traktaties en uitdeelzakjes bestellen bij de online specialist.

Bekijk hier de traktaties voor volwassenen en meer >>

Traktatie volwassenen:

Ideeën voor volwassenen:

  • Hartige schotel: Koop of neem een grote opdien schotel of een dienblad. Koop verschillende soorten kaas en worst. Vaak zijn lekkere Italiaanse worstjes en kazen erg geschikt hiervoor. Snij plakjes af van elke soort en leg dit in groepjes bij elkaar op het dienblad of opdien schotel. Neem nu een vlaggetje aan een prikker en schrijf daar de soort kaas of worst op en prik dit in 1 van de stukjes die op een hoopje ligt. Nu liggen er verschillende soorten worst en kaas en kunnen mensen zien lezen wat het is. Je kunt de schotel nog verder aankleden met wat groente of garnering. (Traktatie volwassenen tip)
  • Beschuit met aardbeien en slagroom: Dit is een heerlijk tussendoortje en menig mens zal hier vrolijk van worden. Smeer wat boter op een beschuitje en leg daar halve aardbeien op. Maak het af door een lekkere toef slagroom erop te spuiten. Om het nog specialer te maken kan er eventueel een klein chocolaatje in de slagroom worden gestoken.
  • PrachtigKado.nl uitdeelzakjesGevulde gebak schelp: Bij de banketbakker of supermarkt kan je gebak schelpen kopen. Vul deze met een assortiment aan vers fruit en spuit daar een flinke toef slagroom op.

Enkele thematische onderwerpen met betrekking tot traktaties voor volwassenen:

  1. Traktatie volwassenen werk
  2. Traktatie volwassenen bestellen
  3. Traktatie volwassenen gezond

Voor bovenstaande onderwerpen zoeken wij nog leuke werktekeningen, foto’s en leuke omschrijvingen. Wanneer je een traktatie voor volwassenen wel eens gemaakt hebt voor op het werk, wel eens ergens besteld hebt of misschien wel een gezonde traktatie gemaakt hebt dan kan je dit mailen naar info@traktaties.nl. Wij danken u alvast voor het doorsturen van de info, na controle zal de info toegevoegd worden aan deze pagina.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *