Traktatie school

Traktatie school

Een traktatie op school nodig? Wat is leuk om op school te trakteren eigenlijk?
Traktatie schoolWanneer een kindje jarig is dan is het leuk om op school te trakteren, bijvoorbeeld met een leuke gezonde traktatie, iets met fruit of groente bijvoorbeeld. Er zijn talloze leuke traktaties die gezond zijn te bedenken, op onze website (helemaal bovenaan) zijn vele gezonde traktaties, zo ook voor op school, terug te vinden. Hieronder zijn ook enkele voorbeelden terug te vinden voor een traktatie school. Als je een kant- en klare traktatie en uitdeelzakjes wilt gaan bestellen dan kan je op één van de blauwe links klikken om naar de specialist te gaan.

Bekijk hier de leukste school traktaties en zakjes >>

Traktatie school:

Traktaties, enkele leuke ideetjes:
Er kunnen door de kinderen, die jarig zijn, op school, een traktatie worden gegeven door gebruik te maken van fruit. Wanneer een kind echter een appel geeft als traktatie of een mandarijn dan zal dat zeker door de kinderen niet gewaardeerd worden.
Je kan fruitspiesjes maken met fruitstukjes met daaraan bijvoorbeeld een snoepje in de vorm van een spek. Ook kan je een ijshoorntje geven PrachtigKado.nl uitdeelzakjeswaarin je een paar snoepjes doet met wat fruit. Je moet je zeker niet alleen laten leiden door die ouders die zeggen die hun kind geen zoetigheid mag hebben. Te veel snoep is natuurlijk slecht maar een snoepje op zijn tijd moet kunnen en toch zeker als een traktatie dat je kind op school uitdeelt omdat hij/zij jarig is. (Traktatie school)

Hieronder zijn nog enkele thematische school traktaties terug te vinden. Het zou leuk zijn om hier een stappenplan voor leuke school traktaties terug te ontvangen en toe te voegen aan deze pagina. Foto’s en een werktekening kunnen gestuurd worden naar info@traktaties.nl. Na controle zullen wij een leuke school traktatie toevoegen.

De voorbeelden van andere school traktaties:

  1. Traktatie school groep 1
  2. Traktatie school groep 2
  3. Traktatie school groep 3

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *