Traktatie rozijntjes

Traktatie rozijntjes

Rozijntjes trakteren? Wat is er allemaal mogelijk als je rozijntjes wilt trakteren, bijvoorbeeld op school? Kom op deze pagina nog veel meer te weten over leuke traktaties omtrent rozijntjes.
Traktatie rozijntjesRozijntjes blijven onverminderd populair onder kinderen. Dit komt voornamelijk omdat de ouders dit een geschikte en goede versnapering vinden. Ook is het natuurlijk zo dat kinderen ze over het algemeen heel lekker vinden. De doosjes lenen zich bijzonder goed om leuke traktaties van te maken. Wanneer je overigens een kant- en klare traktatie wilt bestellen en leuke uitdeelzakjes dan kan je op één van de links klikken. Traktatie rozijntjes uitdelen is absoluut een feest!

Heel veel plezier met het trakteren van de rozijntjes!

Bekijk hier de leukste traktaties en zakjes >>

Traktatie rozijntjes:

Traktatie ideeën:

  • Rozijnenhorloge: Dit geinige idee is origineel en erg grappig. Wat je nodig hebt is een strook papier dat als horloge bandje dient en een kleine afbeelding van een klokje om op het doosje te plakken. Plak het strookje papier aan de onderkant en klaar is je horloge. Het klokje kan getekend of geprint worden.
  • Rozijnenpony’s: Als je het rozijnenbakje op de smalle lange kant zet kan je er een leuk dier van maken zoals een pony. Plak op de voorkant het gezicht van een paard dat je van karton kunt maken. Met verschillende kleuren wol kan je de manen en staart maken. Voor de poten van het paard nemen we korte cocktailprikkers en kokindjes drop. Door de platte onderkant van de dropjes kan het paard leuk blijven staan.
  • Brandweerauto: Elk kind moet dit idee geweldig vinden. We knippen uit rood papier de zijkant van een brandweer auto, dit kan een simpele vorm hebben. We plakken deze aan beide kanten van het doosje en maken van kokindjes drop de wielen die we met cocktailprikkers vast kunnen maken. Om het helemaal af te maken maken we trappetjes van witte strookjes papier waar we met een zwarte stift treetjes op tekenen en die leggen we bovenop de brandweer auto. Zo wordt het gat afgedicht en is hij helemaal af.

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *