Traktatie prikkers

Traktatie prikkers

Prikkers! Wat is er allemaal mogelijk om leuke prikkers te maken als traktatie? 
Traktatie prikkersPrikkers als traktatie gaat alweer ver terug in de tijd en met goede reden! Dit blijft een leuke traktatie en je kan er alle kanten mee op. Je kunt fruitprikkers maken of snoepprikkers of ze onderdeel laten zijn van een groter geheel en met een mooi verzorgde traktatie aankomen. Op deze pagina kom je meer te weten over traktatie prikkers, leuke ideetjes en heb je de mogelijkheid om een tip toe te voegen aan deze pagina indien gewenst.

Bekijk hier meer over leuke traktaties en zakjes >>

Traktatie prikkers:

Prikker ideeën.

  • Rupsprikker: Je kunt een leuke rups maken door een prikker te nemen en daar druiven aan te rijgen. Aan het eind van de prikker kan je een cherry tomaatje of aardbei prikken en daar een leuk gezichtje op maken met witte en bruine chocolade en je rups is klaar!
  • Pauw: Als je een imposante schaal wilt maken met prikkers kan je de prikkers laten lijken alsof het deel is van de tooi van de pauw. Maak de pauw van een kleine aubergine en snij die doormidden. Met wortel kunnen pootjes en een neus worden gemaakt en maak oogjes van een stukje marsepijn of iets dergelijks. Neem een prikker naar keuze (bijvoorbeeld kaas met worst en wat groente ertussen) en leg deze rond de pauw waardoor het lijkt op de tooi. (Traktatie prikkers)
  • Molentjes: Wat ook een leuk idee is is een molenprikker. Zoek naar simpele molentjes op een stokje en schuif over het stukje de delen van de molen en stapel deze op om de hele molen te krijgen. Dit kan met spekjes gedaan worden maar wat ook erg handig is is ontbijtkoek aangezien je dit in elke vorm kunt snijden die je wilt.

Wanneer je een leuke tip hebt dat je bijvoorbeeld wel eens gemaakt hebt met traktatie prikkers, dan kan je hieronder het formulier invullen. Meer informatie over leuke uitdeelzakjes vind je op: PrachtigKado.nl.

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *