Traktatie popcorn

Traktatie popcorn

Popcorn uitdelen is leuk. Je kunt popcorn leuk verpakken om uit te delen.
Traktatie popcornJe kunt popcorn zelf bakken in de magnetron of kant en klaar kopen in de supermarkt. Maak je zelf de popcorn? Dan kun je kiezen uit zoete en/of zoute popcorn en kun je dit het beste dezelfde dag maken anders wordt de popcorn oud. Op deze pagina kom je meer te weten over een traktatie popcorn, ook heb je de mogelijkheid om een popcorn traktatie te maken, kant- en klare traktaties te bestellen en leuke uitdeelzakjes.

Klik op onderstaande link om naar het aanbod te gaan waar je dit kan kopen.

Bekijk hier meer over leuke traktaties en zakjes >>

Traktatie popcorn:

Hoe deel je de popcorn uit?

  • In een ijsbekertje
  • Op een ijshoorntje
  • In een zakje
  • In een doorzichtige plastic handschoen

In een ijsbekertje of in een zakje is het makkelijkst. Je doet wat popcorn in een bakje en je bent klaar. Je kunt tekst op het bekertje zetten en dan kan de popcorn uitgedeeld worden.

Een plastic zakje vullen met popcorn, dichtknopen en daarna kun je er ogen, van bijvoorbeeld de Minions op plakken. Op een ijshoorntje is iets lastiger. Hier moet je nog iets voor doen. Je moet een beetje boter smelten en een paar witte marshmallows erbij doen. Goed roeren en daarna over de popcorn gieten. Maak met je handen een bolletje en plak deze op het hoorntje. Je kunt deze dan nog in een dip voor ijsjes doen. In het hoorntje kun je van te voren eventueel een paar snoepjes doen. Popcorn in een doorzichtige plastic handschoen is leuk om uit te delen. De handschoenen koop je bijvoorbeeld in de doe het zelf winkel. In de uiteinden van de vingers kun je gekleurde rijstsnoepjes doen zodat het lijkt of de nagels zijn gelakt. Je vult de handschoenen met de popcorn en knoopt hem dicht.

Thematische onderwerpen met betrekking tot een popcorn traktatie:

  1. Traktatie popcorn schaap
  2. Traktatie popcorn zakjes
  3. Traktatie popcorn vlinder
  4. Traktatie popcorn sneeuwpop
  5. Traktatie popcorn luchtballon

Voor bovenstaande onderwerpen zou het leuk zijn om informatie toe te voegen hoe het maken van een schaap traktatie met popcorn in zijn werk gaat bijvoorbeeld. Een werktekening en plaatjes zijn ook erg leuk! Stuur dan een e-mail naar info@traktaties.nl als je wel eens één van bovenstaande traktaties gemaakt hebt, alvast bedankt!

Bekijk hier meer over leuke traktaties en zakjes >>

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *