Traktatie piraat

Traktatie piraat

Piratenthema, hoe maak je een piraat traktatie? Kom op deze pagina meer te weten over leuke traktaties omtrent het thema piraat. Wanneer je een kant- en klare traktatie wilt bestellen dan kan je op één van de blauwe links klikken.
Traktatie piraatEen echte piraat zijn is waar elk kind van droomt. Met dit thema zal je menig kinderhart sneller laten kloppen. Piraten is en zal altijd een leuk en ludiek thema blijven voor kinderen waar ze zich goed mee kunnen identificeren, want kleine boefjes blijven het!  Als je een leuke traktatie piraat zelf wilt gaan maken dan kan je hieronder meer informatie inwinnen. Veel plezier met het maken en het uitdelen van een leuke piratentraktatie.

Bekijk hier meer over leuke traktaties en zakjes >>

Traktatie piraat:

Piraten traktaties, enkele leuke tips om een piraten traktatie te maken:

  • Piratenbanaan: Deze verantwoorde traktatie is erg leuk en grappig. Neem een banaan en zoek een servet dat goed bij het thema past, rood met witte stippen bijvoorbeeld. Wikkel dit om de banaan zodat dit de kleren van de piraat voorstelt. Plak het servet aan de achterkant van de banaan aan elkaar. Teken op de banaan een gezichtje en vergeet vooral de ooglap en stoppelbaard niet.
  • Gevulde piratenboot: Je kunt papieren bootjes op het internet kopen die je in elkaar kunt plakken maar je kunt deze ook zelf maken met een sjabloon. Dit sjabloon kan je zelf maken of uitprinten op het internet. Vul de boot met lekkers naar keuze.
  • Piraten koek boot: Deze boot kan je het beste maken van eierkoeken. Smeer de platte vlakken van de koeken in met chocopasta en leg ze op elkaar. Snij ze vervolgend door de helft. Snij nu nog een strook van de onderkant af zodat de boot kan blijven staan. Maak van een prikker en een zwart stukje papier het zeil. De boot kan eventueel nog versierd worden met smarties of gesmolten chocolade.

Heb je een leuke traktatie toe te voegen of een tip voor deze pagina dan kan je hieronder het formulier invullen.

Enkele andere pagina’s die gaan over traktaties maken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *