Traktatie peuterspeelzaal

Traktatie peuterspeelzaal

De eerste traktatie? Alles over leuke traktaties voor op een peuterspeelzaal.
Traktatie peuterspeelzaalAls je kind gaat uitdelen op de peuterspeelzaal kan het wel is zijn dat dit de eerste keer uitdelen wordt voor je kind! Je wilt daar uiteraard iets leuks van maken en iets maken waar de andere kinderen en je eigen kind enthousiast van wordt. Bij kleine kinderen is het vaak raadzaam ze geen snoep of heel weinig snoep te geven. Gelukkig is fruit of iets anders ook erg geschikt. Hieronder kom je meer te weten over een traktatie peuterspeelzaal.

Wanneer je een kant- en klare traktatie wilt gaan bestellen voor op een peuterspeelzaal of leuke uitdeelzakjes, dan kan je op één van de blauwe links klikken.

Bekijk hier de traktaties voor een peuterspeelzaal en meer >>

Traktatie peuterspeelzaal:

Ideeën! Enkele leuke ideetjes voor traktaties voor op een peuterspeelzaal:

  • Fruit: Fruit is altijd een goed idee en je kan er allerlei kanten mee op. Mandarijntjes kun je leuk aankleden en gezichtjes geven en hetzelfde kan je doen met banaan. Wat ook leuk is is een satéprikker waar je de punt vanaf knipt en er stukjes verschillend fruit aan doet.
  • Rijstwafel: Een rijstwafel vinden kinderen vaak lekker om weg te knabbelen. Het is een verantwoord en gezond idee. Een rijstwafel kan een perfect schaap maken door het wollige, witte uiterlijk. Doe folie om de rijstwafel en plak daarop een schapenhoofd en pootjes en klaar!
  • Danoontjes: Met danoontjes kan je de leukste dingen doen en kinderen vinden ze heerlijk! Als je ze omkeer kan je er erg leuke PrachtigKado.nl uitdeelzakjesgezichtjes met haar op maken. Ook kunnen ze goed dienen als neus! Knip leuke figuren uit en plak daar een danoontje op als neus. (Traktatie peuterspeelzaal tip)

Allergieën.
Informeer altijd bij de peuterspeelzaal of er allergieën bekend zijn bij een van de leerlingen en voorkom daarmee teleurstellingen.

Thematische peuterspeelzaal traktaties zijn:

  1. Traktatie peuterspeelzaal afscheid
  2. Traktatie peuterspeelzaal broertje geboren
  3. Traktatie peuterspeelzaal kerst

Voor bovenstaande onderwerpen omtrent dit thema zou het leuk zijn om leuke traktaties toe te kunnen voegen. Heb jij wel eens een leuke afscheidstraktatie gemaakt voor op een peuterspeelzaal, voor een broertje die geboren is of misschien wel voor kerst? Stuur ons dan een e-mail naar info@traktaties.nl. Alvast bedankt!

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *