Traktatie peuter

Traktatie peuter

Traktatie voor peuters, wat is leuk om te trakteren?
Traktatie peuterPeuters zijn nog klein en chips of andere zoetigheden is niet altijd even geschikt. Om alle ouders van de peuters blij te houden is het vaak verstandig voor een verantwoorde of gezonde traktatie te gaan. Een enkele keer kan een snoepje natuurlijk wel erg lekker zijn. Kom hieronder meer te weten over een leuke traktatie voor een peuter (Traktatie peuter), enkele tips en ook heb je de mogelijkheid om bij de specialist leuke uitdeelzakjes en kant- en klare traktaties te bestellen.

Bekijk hier de traktaties voor peuters en meer >>

Traktatie peuter:

Leuke ideeen voor peuters:

  • Fruitspies: Fruit doet het altijd een stuk beter bij kleine kinderen dan groente. Neem een satéprikker en rijg daar kleine stukjes fruit aan. Maak met verschillende vormen en kleuren een leuke vrolijke prikker. Knip daarna de punt van de prikker af om ongelukjes te voorkomen.
  • Spekketting: Soms mogen peuters ook wel is echt wat lekker hebben en dan is dit een simpel en leuk idee. Wikkel een dropveter af en rijg daar 1 of 2 spekjes aan. Knoop hierna de dropveter met een knoopje vast. Nu hebben de kinderen iets leuks voor om hun nek en iets lekkers.
  • Vishengel met traktatie: Neem een soepstengel en knoop met wol er een touwtje aan. Je kunt 2 of 3 kleuren wol in elkaar vlechten voor echt iets feestelijks. Neem een stapeltje gekleurd papier en teken daar een vis op. Knip dit nu uit en nu heb je een stapeltje papieren visjes. Leg een spekje of een ander snoepje op een visje en leg daar weer een visje overheen, niet deze nu aan elkaar en niet of plak de vist\ daarna vast aan de vishengel. Nu heb je een erg grappige en feestelijke traktatie.

Thematische onderwerpen omtrent een traktatie van een peuter zijn:

  1. Traktatie peuter 3 jaar
  2. Traktatie peuter gezond
  3. Traktatie peuter rozijntjes
  4. Traktatie peuter afscheid

Voor bovenstaande onderwerpen zou het leuk zijn om informatie toe te voegen aan deze pagina. Heb jij wel eens een leuke peuter traktatie gemaakt voor een peuter die 3 jaar is geworden, die gezond is, iets dat je gemaakt hebt met rozijntjes of misschien wel voor een afscheid voor op school, dan kan je hieronder het formulier invullen. Ook mag je je leuke foto’s, werktekening en informatie e-mailen naar info@traktaties.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *