Traktatie ontbijtkoek

Traktatie ontbijtkoek

Traktatie van ontbijtkoek.
Traktatie ontbijtkoekOntbijtkoek leent zich bijzonder goed voor traktaties, dit is vanwege de vorm en dat we er verschillende vormen uit kunnen snijden waardoor we er leuke en gekke dingen mee kunnen doen. Ook is het een enigszins verantwoorde traktatie en zullen ouders er niet snel op tegen zijn. Ontbijtkoek is een leuke en goedkope traktatie voor jong en oud. Kom op deze pagina meer te weten over een ontbijtkoek traktatie (traktatie ontbijtkoek). Heel veel plezier met het maken van een leuke traktatie of koop een kant- en klare traktatie met leuke uitdeelzakjes! Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie.

Bekijk hier de traktaties en meer leuke zakjes >>

Traktatie ontbijtkoek:

Ideeën voor ontbijtkoek:

  • Ontbijtkoek stoplicht:
    Een stoplicht is leuk en grappig voor kinderen, we kunnen makkelijk stroken ontbijtkoek afsnijden voor de vorm van het stoplicht. Met groene, oranje en rose smarties of m&m’s kunnen we de lichten maken. Deze kan je vastmaken met een beetje chocopasta of boter. Knip een rietje door de helft en steek dat onder in het stoplicht.
  • Koekhuisje:
    Als we een plak ontbijtkoek nemen kunnen we daar schuin hoeken afsnijden om een dak te maken. Smeer de schuine kanten in met boter en doe er wat gekleurde of discodip overheen voor een feestelijk uiterlijk. Je kan het huisje nog verder aankleden als je wilt met een deurtje en raampje of een leuk hartje bijvoorbeeld.
  • Bloempotjes:
    Dit is een heel erg leuk en origineel idee. Probeer een goedkoop kinderserviesje te vinden of bijvoorbeeld kleine melkkannetjes. Het idee is dat het eruit ziet als een bloempotje. Je vult het potje met ontbijtkoek wat de aarde voorstelt. Steek daarin een lolly of iets dergelijks en maak het af met een klein groen snoepje dat als blaadje dient.

Een leuke traktatie toevoegen dat je wel eens gemaakt hebt met ontbijtkoek? Dan kan je hieronder het formulier invullen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een leuke ontbijtkoek traktatie en veel plezier met het uitdelen.

Een traktatie met ontbijtkoek is trouwens erg leuk voor bij een afscheid van een collega, voor bij een verjaardag (voor bij een verjaardagscadeau) maar ook bij een geboorte.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *