Traktatie met popcorn

Traktatie met popcorn

Popcorn traktaties, erg leuk om cadeau te doen!
Traktatie met popcornPopcorn is een leuke en verantwoorde traktatie. Het is een lekkere en lichte snack voor kinderen en iedereen vindt het lekker. Je kunt het op veel verschillende manieren gebruiken en er lekker creatief mee zijn. Aangeraden wordt om voor zoete of naturel popcorn te gaan. Zout vinden kinderen vaak niet lekker en is ook niet gezond. Kom op deze pagina meer te weten over een traktatie met popcorn.

Bekijk hier de traktaties en meer leuke zakjes >>

Traktatie met popcorn:

Popcorn ideeën:

  • Bakje discopopcorn: Het is absoluut niet de gezondste maar erg leuk. Versier een bakje of bekertje in felle discokleuren, dit kan je doen met papier, karton of viltstift. Giet hierover heen een klein beetje gesmolten witte chocola en sprenkel er meteen wat discodip overheen. De discodip smelt vast in het chocola en je hebt een zeer feestelijke traktatie.
  • Popcornhandjes: Bij de droist kan je vaak doorzichtige handschoenen kopen om bijvoorbeeld haar te verven. Deze kan je vullen met popcorn en dichtbinden met een feestelijk lintje. Zo heb je een erg grappig zakje om uit te eten en een bijzonder grappige vorm.
  • Popcornschaap: Je kan gewone botehamzakjes vullen met een klein beetje popcorn tot het een ronde vorm heeft gekregen. Bind hem goed dicht en plak er een gezicht van een schaap op. Shaun het schaap is een erg leuke hiervoor en er zijn veel afbeeldingen van te vinden.
  • Popcorn vlinder: Je kan een boterhamzakje voor de helft vullen en die dichtplakken. Leg het zakje plat op tafel en verdeel de popcorn goed. Draai daarna het midden van het zakje een paar keer rond en doe een versierde wasknijper in het midden en je hebteen lijfje met 2 vleugels!

Zelf een leuke traktatie toevoegen dat je wel eens gemaakt hebt met popcorn dan kan je die hieronder invullen en delen met anderen. Ook kan je je leuke foto’s doorsturen per e-mail naar info@traktaties.nl. Wij danken je alvast voor het toevoegen.

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *