Traktatie met eierkoek

Traktatie met eierkoek

Traktatie met eierkoek, is dat leuk om te doen en wat is er allemaal mogelijk?
Traktatie met eierkoekHeb je wel eens aan een traktatie met eierkoek gedacht? Het is niet alleen een gezonde traktatie, het is ook nog eens een bijzonder leuke traktatie! Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Toegegeven, zo geef je je kind weer eens iets anders mee naar school dan de geijkte snoepzakjes. Prettige bijkomstigheid is dat een traktatie met eierkoek heel simpel te maken is. Kom hieronder meer te weten over het maken van traktaties met eierkoek. Ook heb je de mogelijkheid om uitdeelzakjes erbij te bestellen.

Bekijk hier de traktaties en meer leuke zakjes >>

Traktatie met eierkoek:

Hoe maak je een traktatie met eierkoek?

  • Stap 1: Kies een eierkoek uit, dus een kleine of een grote
  • Stap 2: Voor traktaties voor meisjes is het een leuk idee om een eierkoek doormidden te snijden en een rok te ‘maken’ van een halve eierkoek. Alleen nog een gezichtje van een poppetje erboven en klaar ben je!
  • Stap 3: Is je traktatie met eierkoek voor jongetjes, dan kun je bijvoorbeeld een piraat maken met een eierkoek. Gebruik een stukje stof in de vorm van een halve cirkel als petje en neem een groot, rond dropje als oogkapje. Nog een snoepje erop als oog, trek een mondje met de achterkant van een lepel en je traktatie met eierkoek is klaar
  • Stap 4: Natuurlijk zijn er ook genoeg varianten te bedenken die wat meer algemeen zijn, zoals met chocoladehagelslag de leeftijd van je kind op een eierkoek ‘schrijven’, je kunt met een beetje snijwerk heel simpel een visje snijden uit een eierkoek of je steekt leuke prikkers in de eierkoek als je niet zoveel tijd aan de traktatie kwijt wilt zijn maar toch een feestelijke traktatie wilt meegeven

Wanneer je van plan bent om een kant- en klare traktatie te bestellen of leuke uitdeelzakjes dan kan je op één van de links klikken voor meer informatie. Heel veel plezier met het uitzoeken en eventueel met het maken van een leuke traktatie met eierkoek.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *