Traktatie mandarijn

Traktatie mandarijn

Traktatie maken met mandarijnen?
Traktatie mandarijnEen mandarijn saai? Helemaal niet! Met een mandarijn kun je unieke traktaties maken die ook nog eens heel gezond zijn. Zo geef je je kind niet alleen een verantwoorde traktatie mee naar school, ook kom je lekker creatief voor de dag met een zelfgemaakte traktatie met mandarijn. En het mooie is dat je er niet veel tijd in hoeft te steken, want een mandarijn leent zich prima voor snelle traktaties met een flinke dosis schattigheid én vitaminen. Kom hieronder meer te weten over een traktatie mandarijn, hoe te maken en ook heb je de mogelijkheid om uitdeelzakjes te bestellen bij de specialist.

Bekijk hier meer over traktaties en zakjes >>

Traktatie mandarijn:

Hoe maak je een traktatie met mandarijn?

  1. Stap 1: heel simpel: koop een netje mandarijnen bij de groenteboer of de supermarkt. Liefst zo groot mogelijke exemplaren, want daar kun je wat meer mee
  2. Stap 2: bedenk wat voor creatie je wilt maken met de mandarijnen. Je kunt bijvoorbeeld een simpele traktatie met mandarijn maken door op de mandarijn een gezichtje te tekenen met een zwarte stift en een papieren parapluutje boven te steken. Zo heb je in een mum van tijd een creatieve traktatie!
  3. Stap 3: wil je net wat meer variatie, dan kun je bijvoorbeeld de mandarijn een hoedje van snoep geven. Neem een prikkertje, zet daar een droprondje en een wat hogere marshmellow op en je hebt al iets heel leuks! Ook hier kun je er weer voor kiezen om een gezichtje op de mandarijn te tekenen. Of neem wat plakoogjes voor een speels effect
  4. Stap 4: zet alle traktaties met mandarijn gezellig naast elkaar in een mand voor een leuke presentatie

Zelf een mandarijn traktatie gemaakt?

Heb je zelf wel eens een leuke mandarijn traktatie gemaakt dan kan je die toevoegen aan deze pagina. Stuur jouw gemaakte mandarijn traktatie in door te mailen naar info@traktaties.nl, na controle zal jouw leuke traktatie toegevoegd worden, eventueel met leuke plaatjes erbij als je die hebt.

Meer leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *