Traktatie kinderdagverblijf

Traktatie kinderdagverblijf

Trakteren op het kinderdagverblijf: soepstengelvlaggetjes.
Traktatie kinderdagverblijfHoera! Je zoon of dochter wordt binnenkort één jaar of hij is grote broer/ zus geworden! Veel ouders van wie de kinderen naar een kinderdagverblijf gaan, kiezen ervoor om deze momenten op te luisteren met een traktatie. Maar wat maak of koop je voor baby’s, dreumesen en peuters? Kom hieronder nog veel meer te weten over een traktatie voor op het kinderdagverblijf. Een leuke traktatie kinderdagverblijf zelf maken of kant- en klare traktaties bestellen. Ook leuk om er eventueel uitdeelzakjes erbij te doen. Veel plezier met het uitdelen van de traktaties op het kinderdagverblijf.

Indien je direct kant- en klare traktaties of uitdeelzakjes wilt bestellen dan kan je op één van de links klikken.

Bekijk hier de traktaties voor een kinderdagverblijf >>

Traktatie kinderdagverblijf, enkele tips:

Je kunt het navragen bij de leidsters. Sommige kinderdagverblijven hebben bepaalde regels voor traktaties. Kinderen mogen dan bijvoorbeeld alleen gezonde traktaties meenemen, of ze zien graag dat ouders kleine cadeautjes uitdelen in plaats van snacks. Maar ook met deze adviezen in het achterhoofd kan het nog best lastig zijn om een leuke traktatie te bedenken.

Een vlaggetje met een soepstengel als vlaggenstok is voor de allerkleinsten een leuke traktatie. Het is lekker, niet ongezond, zelfs baby’s mogen het hebben en (handig voor jou!) het is makkelijk te maken.

  • Je koopt een doos soepstengels
  • Je knipt strookjes uit een vel (gekleurd) papier of karton.
  • Elk strookje vouw je dubbel en je schrijft er een bijpassende tekst op. Bijvoorbeeld: “Hoera! [naam van jouw kind] 1 jaar!”
  • Je vouwt het strookje om de soepstengel heen en je maakt het aan de soepstengel vast met een nietje of een stukje plakband.
    En klaar is je traktatie. Eventueel kun je de vlaggetjes met een vrolijk lintje nog vast maken aan een stuk fruit of aan een klein cadeautje. Uitdeelboekjes zijn voor baby’s en peuters heel geschikt.

Veel plezier met het maken en uitdelen!

Thematische traktaties voor een kinderdagverblijf zijn o.a.:

  1. Traktatie kinderdagverblijf 1 jaar
  2. Traktatie kinderdagverblijf 2 jaar
  3. Traktatie kinderdagverblijf kerst (bijvoorbeeld iets met fruit en sterren)
  4. Traktatie kinderdagverblijf broertje

Wil je zelf een leuke traktatie toevoegen aan deze pagina wat je gemaakt hebt voor het kinderdagverblijf? Dan kan je hieronder het contactformulier invullen. Heel veel plezier met het maken of het kopen van leuke traktatie.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *