Traktatie kind

Traktatie kind

Originele kindertraktaties, wat is leuk om te trakteren voor kinderen?
Traktatie kindIets vieren doe je nooit alleen. Zeker voor kids is het voornaam om bijzondere gebeurtenissen samen te vieren. Een traktatie is dan perfect. Dat fijne gebaar, waardoor iedereen een aandeel in de vreugde krijgt. Op Traktaties.nl zijn de beste tips te vinden over traktaties voor onder andere kinderen. Bekijk hieronder meer leuke traktaties voor kinderen, leuke ideeën en ook heb je de mogelijkheid om hieronder een eigen traktatie toe te voegen wat leuk kan zijn voor een kind (Traktatie kind). Wanneer je op zoek bent naar kant- en klare traktaties en leuke uitdeelzakjes dan kan je op één van de links klikken voor meer informatie. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie traktatie.

Bekijk hier de traktaties voor kinderen en zakjes >>

Traktatie kind:

Traktatie.
Wanneer je lekkernijen uitdeelt ter gelegenheid van een feestelijkheid of viering, dan ben je aan het trakteren. Je geeft iets, zonder dat erom gevraagd is. Op Traktaties.nl is informatie te vinden over leuke, gezonde en originele traktaties voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Relatiegeschenken vallen immers ook onder traktaties.

Het maken van een kindertraktatie.
Kinderen houden van dingen die aansluiten bij hun onuitputtelijke verbeeldingsvermogen. Daarom is het altijd goed om hier rekening mee te houden bij het maken van een kindertraktatie. Het moet speelsheid ontlokken of een amusante presentatie zijn zodat de traktatie een echte aanvulling is op hun leefwereld.

 • Meneer Mandarijn.
  PrachtigKado.nl uitdeelzakjes
  Uitdeelzakjes en meer bij PrachtigKado.nl

  Met een prikkertje bevestig je een ovaal of plat stukje drop op een mandarijn. Dit vormt de pet of baret. Met een marker teken je mond en twee oogjes. Twee prikkertjes bevestigen twee langwerpige dropjes aan de onderkant – dit zijn de schoenen. Meneer Mandarijn is een origineel en gezond hapje.

 • De koeksnoeper.
  Een gevulde koek of jodenkoek is bruikbaar, vanwege de enigszins zachte oppervlakte. Met een scala aan snoep kun je van de oppervlakte een gezicht maken. Een droprol wanneer het om een ooglapje van een piraat gaat, of een rode winegum als het om de neus van een clown gaat. Zo maak je van een koek een zoetig gezichtje.
 • Monsterhoofd.
  Neem een toiletrol en teken met stift, het liefst verschillende kleuren, griezelhoofden op de toiletrollen. Vouw de onderkant dicht en stop de traktatie (een reepje chocolade of biologisch snoep) erin. Zo heb je een leuke verpakking die prikkelt. En ieder kind heeft zo een echt monsterhoofd om rollenspellen mee te spelen.

Meer thematische traktaties voor kinderen:

 1. Traktatie kind 1 jaar
 2. Traktatie kind 2 jaar
 3. Traktatie kind 3 jaar
 4. Traktatie kind 4 jaar

Op onze website zijn nog veel meer leuke traktaties voor kinderen terug te vinden. Bovenin deze website kan je op alle traktaties klikken om de leukste traktaties, o.a. voor kinderen, terug te vinden. Ook heb je de mogelijkheid om een kant- en klare traktatie te kopen en leuke uitdeelzakjes. Klik dan op één van de links.

Bekijk hier de traktaties voor kinderen en zakjes >>

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *