Traktatie kerst

Traktatie met kerst

Een bijpassende traktatie met kerst? Wat is leuk om te trakteren tijdens kerst?
Traktatie kerstStaat de kerst nu al weer voor de deur? De gezelligste tijd van het jaar. Deze moet natuurlijk goed worden gevierd. Lekkernijen zijn uiteraard niet te missen met de kerst en daarom moet er getrakteerd worden. Het is onwijs leuk om de traktatie aan te passen naar het thema. Er zijn verschrikkelijk veel hapjes die bij de kerst passen en daarom is het niet heel lastig om een leuke traktatie in elkaar te zetten. Kom hieronder meer te weten over een traktatie kerst, leuke tips en ook heb je de mogelijkheid om kant en klare traktaties te bestellen en leuke uitdeelzakjes.

Bekijk hier de kerst traktaties en zakjes >>

Traktatie kerst:

Traktatie ideeën voor de kerst.

Om te beginnen is het verstandig om na te gaan voor wie de traktatie is bedoeld. Kinderen willen natuurlijk heerlijk snoepen met de kerst. Teveel snoepen is niet goed, maar met de kerst mag er stiekem wel een beetje worden gesnoept. Als traktatie voor de kinderen is het dan erg leuk om wat overheerlijke kerstkransjes in de kerstboom te hangen. Deze mogen ze er dan zelf uithalen voor het leukste effect.

Voor de volwassenen is het leuk om een grote schaal lekkernijen klaar te maken. Natuurlijk is het belangrijk om de schaal te versieren. Leg bijvoorbeeld een dennengroen kerstslinger om de schaal met bijvoorbeeld wat glitters erop. De hapjes die op de schaal moeten komen kunnen erg variëren. Ook op de schaal voor volwassenen mogen wat zoetigheden komen zoals de kerstkransjes. Daarnaast is het ook leuk om wat cupcakes te bereiden met een vormpje erin als een kerstboom of kerstman.

Om het af te maken is het een leuk idee om alle hapjes in een bepaalde vorm te leggen. Een kerstboom is dan ook het makkelijkst om te doen. Dit is een leuke sfeermaker.

Kerst traktatie zelf toevoegen?

Wel eens een leuke kerst traktatie gemaakt, bijvoorbeeld van fruit, gebak of iets anders? Dan is het misschien leuk om deze tip te delen met de lezers en die op zoek zijn naar een leuke kerst traktatie. Wanneer je van plan bent om een mooie kerst traktatie te maken dan kan het net eventjes makkelijker zijn wanneer er meer leuke ideeën zijn voor een kerst traktatie. Heel veel plezier met het maken van een leuke traktatie voor kerst!

Bekijk hier de mooiste traktaties, boeken en zakjes >>

Enkele andere traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *