Traktatie kant en klaar

Traktatie kant en klaar

Traktatie kant en klaar, wat is er allemaal mogelijk op het gebied van kant- en klare traktaties?
Traktatie kant en klaarOm een leuke traktatie te maken hebben we vooral tijd nodig. Meestal moeten we er een heel stel maken en tijd is iets wat we niet altijd hebben. Toch is het leuk om met iets speciaals aan te komen en gelukkig kunnen we op veel plekken kant en klare traktaties kopen of bestellen. Hieronder een paar leuke ideeën. Ook heb je de mogelijkheid om een traktatie kant en klaar te bestellen, eventueel met leuke uitdeelzakjes. Heel veel plezier met het trakteren!

Klik overigens op één van de blauwe links om de uitdeelzakjes te bestellen bij de specialist.

Bekijk hier de kant en klare traktaties en zakjes >>

Traktatie kant en klaar

Kant en klare traktatie ideeën:

  • Muffins of cupcakes: Cupcakes en muffins zijn op veel plekken te bestellen. Het leuke van het plaatsen van zo’n bestelling is dat we heel creatief kunnen worden zonder dat we zelf de moeite hoeven te doen. Geef goed aan wat je er op wilt hebben aan versieringen of letters en cijfer combinaties. Niks is te gek hierbij.
  • Snoepzakjes: Snoepzakjes komen in alle soorten en maten. je kunt ze samen laten stellen naar jou keuze of al voorverpakte zakjes bestellen. Het leuke hieraan is dat je ze vaak kunt krijgen met een televisie of strip figuur erop die kinderen erg leuk vinden.
  • Zoentjes: Zo goed als iedereen houdt hiervan. Je kan met weinig moeite een paar dozen kopen en die in een bak doen en je hebt meteen een lekkere traktatie. Om het nog leuker te maken kan je mini zoentje kopen in verschillende kleuren en die mixen met elkaar in een grote bak. Zo kan iedereen zijn favoriet eruit halen. Zoentjes zijn dus eigenlijk al een kant en klare traktatie.

Een traktatie die kant en klaar is kan erg leuk zijn voor bij een verjaardag (bijvoorbeeld in combinatie met een leuk verjaardagscadeau, maar ook bij een geboorte voor bij een kraamcadeau / geboortecadeau). Heel veel plezier met het kopen van een kant- en klare traktatie en maak anderen er blij mee!

Traktatie kant en klaar gezond:

PrachtigKado.nl uitdeelzakjes
Uitdeelzakjes en meer bij PrachtigKado.nl

Een gezonde kant- en klare traktatie, het meest voor de hand liggend, zijn toch wel de fruitstukjes. Denk aan een banaan, mandarijn of iets anders dat gezond is. Gezonde traktaties doen het altijd erg goed, ook zijn ze leuk om te versieren.

Zelf een kant- en klare traktatie gekocht?

Heb je zelf wel eens een kant en klare traktatie gekocht, waar heb je dit gedaan en wat was dit precies? Deel jouw traktatie met anderen door te mailen naar info@traktaties.nl, ook zijn wij benieuwd wat dit precies was.

Thematische traktaties die kant en klaar zijn:

  • Voor een jongen (traktatie kant en klaar jongen)
  • Voor een kinderdagverblijf (traktatie kant en klaar kinderdagverblijf)

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *