Traktatie juffen

Traktatie juffen

Een overheerlijke traktatie voor juffen.
Traktatie juffenDe tijd is weer aangebroken dat jij heerlijk mag trakteren op school. Een jaartje ouder worden mag niet ongehoord blijven bij jou op school. Daarom is het leuk om even een traktatie te geven. Hierbij moet je uiteraard niet alleen maar aan je eigen klasgenootjes denken, want de juffen spelen natuurlijk ook een grote rol. Kom hieronder meer te weten over een traktatie voor juffen (traktatie juffen). Ook kan je bij een specialist kant- en klare traktaties bestellen en uitdeelzakjes. Veel plezier met het trakteren van een leuke traktatie aan de juffen.

Bekijk hier de leukste traktaties voor juffen >>

Traktatie juffen, enkele voorbeelden:

Een geschikte traktatie voor juffen op school

In de meeste gevallen is het leuk om de traktatie voor de juffen apart te doen van je klasgenootjes. Volwassen mensen hebben vaak ook een andere smaak en die zitten dan niet zo op een zakje chips te wachten. Maar wat is nou dan een geschikte traktatie voor als je de klassen rond gaat?

Over het algemeen zijn er heel veel juffen die van chocola houden. Een heel simpel idee is om een aantal doosjes Merci te halen uit de supermarkt. Merci chocola doet het altijd goed bij juffen. Er zitten namelijk veel verschillende chocolasoorten in de doos en dat maakt de meeste juffen erg blij.

Wat nog veel leuker is dan chocola kopen uit de winkel, is om zelf wat te bereiden. Je kunt het simpel houden door lekkere brownies te maken. Dit is gemakkelijk om te doen.

Traktatie juffenBenodigdheden voor brownies:

  • Mix voor brownies
  • Water
  • Boter

Op het pak staan de juiste hoeveelheden die nodig zijn voor de perfecte mix. Ook staat er bij hoelang en op welke temperatuur het in de oven moet.

Enkele andere thema’s die te maken hebben met traktaties voor juffen:

  1. Traktatie juffen en meesters
  2. Traktatie juffen gezond
  3. Traktatie juffen kinderdagverblijf
  4. Traktatie juffen peuterspeelzaal

Een traktatie voor juffen kan leuk zijn voor haar jubileum (jubileum juf) maar ook voor haar verjaardag bijvoorbeeld. Heb je zelf ooit eens een leuke traktatie gemaakt voor juffen en heb je hier toevallig foto’s of een stappenplan van? Stuur ons dan een e-mail naar info@traktaties.nl. Ook kan je hieronder het formulier invullen.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *