Traktatie jongen

Traktatie jongen

Traktaties voor jongens, wat is leuk om te trakteren?
Traktatie jongenOver de jaren heen is er niet heel veel veranderd aan de interesses van jongens. Dit maakt het niet al te moeilijk om een leuke traktatie te bedenken. Je kunt veel kanten op en je zal al snel een paar tevreden klanten hebben. Op deze pagina kom je op enkele leuke ideeën om te trakteren aan jongens, ook heb je de mogelijkheid om zelf een traktatie jongen toe te voegen aan deze pagina, denk aan een gezonde traktatie of misschien wel een snoep traktatie, iets dat je wel eens zelf gemaakt hebt. Van plan om uitdeelzakjes te bestellen of andere artikelen dan kan je op één van de blauwe links klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je de leukste uitdeelzakjes en traktaties kunt bestellen.

Veel plezier met het trakteren van een leuke jongens traktatie!

Bekijk hier de leukste traktaties voor jongens en uitdeelzakjes >>

Traktatie jongen

Ideeën voor jongens

 • Piraten:
  Als er iets is wat jongens cool vinden is het wel piraten. Je kan met dit thema veel kanten op. Zo kan je bijvoorbeeld piratenbootjes maken van koek of koekjes van piratenhoofden met een hoofdoek en ooglapje gemaakt van drop.
 • Cars:
  Jongens houden onverminderd van Cars. Bliksem Mcqueen en Takel blijven graag geziene figuren door jongens. Danoontje biedt bakjes aan van Bliksem Mcqueen die je kunt verwerken in een traktatie of bak lekkere cakejes en kleed ze aan in een leuk Cars thema.
 • Brandweer of politie:
  Dit is ook een thema dat altijd leuk blijft voor jongens. Knutsel kleine brandweer of politie autotjes in elkaar en vul deze met wat lekkers. Ook kunnen doosjes rozijnen altijd goed gebruikt worden om een autotje van te maken en die weer aan te kleden met vrolijk gekleurd papier.

Stoere traktatie voor een jongen:

 • Graafmachines:
  Graafmachines en andere zware machines is ook zo’n thema dat altijd populair blijft onder jongens. Een erg leuk idee voor een graafmachine is om de graafmachine zelf van kaas te maken. Maak de rupsbanden van halve cocktail worstjes die je doormidden snijdt en vastmaakt met cocktailprikkertjes. Maak de arm van de graver van de bovenkant van een rietje en de graafbak kan weer uitgesneden worden uit een cocktail worstje.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *