Traktatie ideeën

Traktatie ideeën

Ideeën om te trakteren.
Traktatie ideeënWanneer je kind gaat trakteren op school is het best wel moeilijk om weer iets aparts en creatiefs te bedenken. Wanneer er moet worden getrakteerd op een club of sportvereniging waar het kind lid van is dan is de traktatie van een ijsje, gekocht in de kantine al snel goed. Maar op school worden door de ouders steeds mooiere creaties bedacht om leuk voor de dag te komen. De meeste basisscholen willen geen snoep op school. Dus dan moet je op de gezonde toer. Wanneer je van plan bent om zelf een leuke traktatie te maken dan kan je hieronder en op deze website nog veel meer leuke ideeën terugvinden. Ben je van plan om een kant- en klare traktatie met bijvoorbeeld uitdeelzakjes te bestellen dan kan je op één van de blauwe links klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je een ruime keuze hebt (Traktatie ideeën).

Bekijk hier de leukste traktaties en ideeën >>

Traktatie ideeën:

Een aantal ideeën om een goedkope en gezonde traktatie te maken zijn bijvoorbeeld;

Babybel bloemen

De babybel kaasjes lenen zich uitstekend om er een bloem van te maken. Met een scherp mesje snijd je in de rode waslaag. Je verwijdert een aantal stukken rood zodat je het witte kaasje tevoorschijn ziet komen. Een beetje kartelig snijden. Het kaasje lijkt dan op een bloem. Steek een satéprikker in het kaasje en schuif hier een groen rietje omheen. Knip blaadjes uit groen papier en plak die aan het steeltje. Zet de “bloemen” bij elkaar in een vrolijke vaas. Zo kan het kind gemakkelijk met deze traktatie rondgaan in zijn of haar klas.

Benodigdheden

Om deze Babybel bloemen te maken heb je nodig;

  • Babybel kaasjes
  • Satéprikkers en groene rietjes
  • Groen papier voor de blaadjes
  • Een scherp mesje en plakband
  • Lijm en een schaar

Dit traktatie idee is vrij simpel door iedereen om te maken en is betaalbaar. Voor kinderen is deze traktatie een gezond alternatief voor snoep.

Meer pagina’s die gaan over trakteren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *