Traktatie groep 8

Traktatie groep 8

Een leuke en lekkere traktatie voor in groep 8.
Traktatie groep 8Het is weer die ene dag in het jaar. Jij mag je verjaardag vieren op school en dat mag iedereen weten. Daarom is er niks leukers dan je klasgenootjes verrassen met een heerlijke, maar ook leuke traktatie. Op deze pagina kom je een leuk idee tegen om een groep 8 traktatie te maken en te geven, ook heb je de mogelijkheid om standaard traktaties te kopen, uitdeelzakjes en kan je een eigen gemaakte traktatie delen met anderen door op onderstaande link te klikken. Veel plezier met het uitdelen van een leuke traktatie groep 8.

Bekijk hier de groep 8 traktaties en leuke uitdeelzakjes >>

Traktatie groep 8:

Heel veel plezier met het vinden van een leuke traktatie voor groep 8.

Een leuk idee voor een traktatie

Om origineel te blijven bij het maken van een traktatie, is het belangrijk dat je eens goed je mouwen uit de mouwen steekt. Natuurlijk is het mogelijk om met een mand met zakjes chips rond de klas te lopen, maar het is wel erg simpel. Daarnaast is het ongezond en zijn sommige scholen er ook niet erg blij mee.

Een gezonde traktatie kan ook lekker zijn. Daarnaast kan je er ook een leuk knutselwerkje van maken. Een leuk idee is om een fotocamera te maken met ontbijtkoek en wat andere ingrediënten en voorwerpen.

Wat heb je nodig:

  • Gesneden ontbijtkoek
  • Dropveter
  • Aluminiumfolie
  • Stift
  • Voorwerp met scherpe punt

Als je alle benodigdheden bij elkaar hebt gevonden kun je aan de slag gaan. Het is erg simpel. Je knipt een stuk aluminiumfolie dat je om een stuk ontbijtkoek kan wikkelen. Zorg dat dit er strak omheen zit voor een extra mooi effect. Als het stuk ontbijtkoek helemaal ingepakt zit kun je met stift de onderdelen van het fototoestel tekenen met stift. Nu moet je aan de twee bovenhoeken een gaatje prikken waar je een dropveter doorheen kunt stoppen om zo een ‘veiligheidsketting’ te maken.

Leuke andere thema’s omtrent traktaties voor groep 8:

  1. Traktatie groep 8 gezond
  2. Traktatie groep 8 kerst
  3. Traktatie groep 8 hamburger
  4. Traktatie groep 8 pinterest

Wanneer je zelf een leuke traktatie hebt die je graag wilt toevoegen aan deze pagina, dan kan dat. Door hieronder het formulier in te vullen heb je de mogelijkheid om jouw eigen gemaakte traktatie te delen met anderen, foto’s kunnen doorgestuurd worden naar info@traktaties.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

One thought on “Traktatie groep 8

  1. ik zou meer recepten toevoegen want krijg er maar 1, en ik weet nu niet hoe het eruit ziet dus ja een plaatje lijkt me handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *