Traktatie groep 7

Traktatie groep 7

Traktatie groep 7Kinderen uit groep 7, vinden traktaties al gauw te kinderachtig, als er aan geknutseld is. Het liefst geven ze snoep als traktatie en ook nog makkelijk los uit het mandje, zo in het handje. Veel scholen geven de voorkeur aan gezonde traktaties en die ze mee naar huis kunnen nemen. In groep 7 is het leuk om een stoere of hippe traktatie uit te delen. Het is verstandig om ook na te vragen of bepaalde leerlingen allergieën hebben of als er kinderen zijn di bepaalde traktaties niet mogen, zodat je je traktatie hieraan kunt passen. Kom hieronder meer te weten over een groep 7 traktatie, ook heb je de mogelijkheid om een leuke traktatie toe te voegen aan deze pagina (stuur een e-mail naar info@traktaties.nl), heb je de mogelijkheid om kant- en klare traktaties en uitdeelzakjes te bestellen. Wij wensen je heel veel plezier met het maken van een leuke traktatie voor groep 7 (traktatie groep 7).

Bekijk hier de groep 7 traktaties en leuke uitdeelzakjes >>

Traktatie groep 7:

Jongens en meisjes traktaties van groep 7

Om iedereen tevreden te houden kun je ervoor kiezen om een traktatie voor zowel jongens als meisjes te maken, maar leuker is toch wel om voor jongens en meisjes aparte traktaties te maken. Vooraf goed te weten hoeveel meisjes en jongens er in de klas zitten. Gezonde en leuke traktaties voor 10 en 11-jarigen zijn:

Cocktailtraktatie

Je hebt cocktailglaasjes nodig of een plastic wegwerpbeker naar gelang de grootte van de cocktail. Snij het fruit in stukjes en denk aan de kleurencombinaties. ( Banaan, appel, kiwi, aardbeien en sinaasappels.) Begin met de cocktail bodem te vullen met 1 stuks fruit en voeg de volgende laag met een ander soort fruit. Tot je cocktail gevuld is met de fruitcombinatie.

Fruitpizza’s

Je hebt hiervoor nodig:

  • Watermeloen
  • Kiwi
  • Aardbeien
  • Perzik
  • Banaan

Snij de watermeloen in plakken en schil en snijdt de andere fruitsoorten in kleine plakjes. Beleg de watermeloen met de fruit en snijdt hem in punten.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *