Traktatie groep 5

Traktatie groep 5

Traktaties voor groep 5, wat is leuk om te trakteren aan de klasgenootjes en de leraren?
Traktatie groep 5Als je kind of kinderen al in groep 5 zitten beginnen ze vaak al wat bredere interesses te krijgen en zijn ze niet zo pietluttig meer over groente of fruit. Ook zijn de kinderen waarschijnlijk nu wat beter bestand tegen de hoeveelheid suiker van een lekker snoepje of cakeje. Hieronder een paar leuke ideeën voor groep 5 (Traktatie groep 5). Ook heb je de mogelijkheid om een traktatie voor groep 5 zelf te maken, toe te voegen aan deze pagina en kan je kant- en klare traktaties met uitdeelzakjes kopen. Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie.

Bekijk hier de groep 5 traktaties en leuke uitdeelzakjes >>

Traktatie groep 5

Ideeën voor groep 5:

  • Pinguïn banaan: Hiervoor heb je bananen, aan paar repen bruine en witte chocolade en wat smarties nodig. Haal de bananen uit hun schil en smelt in 2 pannetjes wat witte en bruine chocolade. Leg de banaan nu rustig in de gesmolten chocolade zodat de helft van de banaan ondergedompeld is maar dompel hem niet helemaal onder! De helft die u nu nog kan zien gaat er maar een klein stukje in. Laat hem nu rustig drogen en nou hebben de vorm van de pinguïn af. Dompel waar de voetjes horen te komen hem nog een klein beetje onder en druk daar 2 smarties in. Van een beetje witte gesmolten chocolade maken we de ogen en als dat hard is doen we daar nog een druppeltje bruine chocola op. Als neus kunnen we een smartie verticaal gebruiken en druk die er weer rustig in.
  • Toverstaf: We nemen hiervoor soepstengels, discodip en een paar repen bruine chocolade. Smelt de chocola in een pannetje en doop de stokjes daar voor de helft in. Sprenkel er snel discodip overheen en laat de chocola weer hard worden. Om het helemaal compleet te maken kun je er nog een paar gekleurde lintjes aan maken.

Enkele andere groep 5 traktatie thema’s:

  1. Traktatie groep 5 kerst
  2. Traktatie groep 5 winter
  3. Traktatie groep 5 herfst
  4. Traktatie groep 5 gezond
  5. Traktatie groep 5 makkelijk

Wanneer je van plan bent om een lekkere traktatie toe te voegen aan deze pagina dan kan je hieronder het formulier invullen. Na controle zal jouw leuke traktatie toegevoegd worden wat leuk kan zijn voor groep 5. Heel veel plezier met het maken van een lekkere traktatie, het kopen van een traktatie en bedankt alvast voor het delen van jouw heerlijke traktatie.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *