Traktatie groep 4

Traktatie groep 4

Traktatie groep 4Een traktatie voor een jongen of meisje dat in groep 4 zit is gemakkelijk te bestellen of zelf te maken. Je hebt tegenwoordig als moderne ouder weinig tijd om traktaties zelf te maken. Daarvoor kan je ze in de winkel of online aanschaffen. Er staan vele leuke traktaties op internet die ook nog eens op leeftijd kunnen worden gerangschikt. Wanneer je toch tijd over zou hebben dan zijn ook de traktaties vrij snel gemaakt. Je moet eerst weten of er regels zijn voor het geven van traktaties op school. Er zit tegenwoordig wel een maximum aan het bedrag waarvoor een traktatie gegeven mag worden. Dat is maar goed ook want anders zouden sommige ouders dure cadeautjes kopen om anderen af te troeven en dat moet voorkomen worden. Ook zegt men vaak op school tegenwoordig dat een traktatie geen zoetigheid mag bevatten. Dat is echt onzin. We weten allemaal dat te veel snoepen , dus zoetigheid , slecht is voor een mens dus ook voor een kind. Daarvoor is het niet nodig dat er speciale regels zijn (Traktatie groep 4).

Ben je van plan om uitdeelzakjes en kant- en klare traktaties te kopen? Klik dan op één van de links voor meer informatie. Heel veel plezier met het uitzoeken van een traktatie.

Bekijk hier de groep 4 traktaties en leuke uitdeelzakjes >>

Traktatie groep 4, enkele tips:

  • Traktaties indien zelf gemaakt.

Je kan voor de leeftijdsgroep voor het uitdelen van traktaties op school bijvoorbeeld fruitspiesjes maken. Ook kan men dan in het midden een stukje snoep plaatsen op de spies. Indien de verjaardag in de zomer plaats vindt kan je een ijscup vullen met fruitstukjes. Ook kan je een soepstengel als lekkernij aanbieden. Daarvoor pak je eerst een stuk keukenfolie en doe er dan smarties in, popcorn en andere lekkere dingen en rol dat op tot een bal. Steek vervolgens de soepstengel in de bal en je hebt een leuke traktatie. (Traktatie groep 4)

Heb je zelf een leuk idee voor een traktatie voor de klas van groep 4, dan kan je die toevoegen aan deze pagina, stuur een e-mail naar info@traktaties.nl of vul hieronder het formulier in. Na controle zal jouw leuke traktatie toegevoegd worden.

Meer leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *