Traktatie groep 3

Traktatie groep 3

Traktatie groep 3Groep 3. De tijd dat je denkt dat je echt groot wordt. Je leert lezen, schrijven, tellen en rekenen. Jarig zijn in groep 3 is dan ook extra leuk, want je kan dan helemaal zelf je leeftijd vertellen! Op deze pagina kom je meer te weten over een traktatie groep 3, ook heb je de mogelijkheid om traktaties voor groep 3 te bestellen, zelf te maken en kan je aan deze pagina een eigen gemaakte traktatie wat leuk is voor groep 3 toevoegen aan deze pagina.

Klik overigens op één van de links om uitdeelzakjes te bestellen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een traktatie groep 3.

Bekijk hier de traktaties voor groep 3 en uitdeelzakjes >>

Traktatie groep 3:

Schooltraktaties in groep 3

Een grote klas betekent veel traktaties. Er zijn in het jaar veel kinderen jarig en dat betekent vaak groot feest met iets lekkers. Dat is leuk voor je kind, maar lastiger als ouder. Want wat moet je nog voor nieuws, creatiefs en leuk trakteren? Gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke alternatieven als schooltraktaties dan de gangbare zakken chips en snoep. Probeer iets zelf te maken. Dat soort schooltraktaties zijn vaak meer in de trek dan kant en klare traktaties.

Gezonde traktatie voor groep 3

Vrolijke mandarijnen

De kleur oranje staat voor plezier, feest en vrolijkheid. Daarom zijn mandarijnen ook fantastisch goed om uit te delen in de klas als schooltraktatie. Alleen zorg dan wel ervoor dat je de mandarijn opdirkt. Het enige wat je daarvoor nodig hebt zijn: 1 bol zwarte wol, plakband, 30 parasolletjes, 30 mandarijnen en een zwarte watervaste stift.

Maak van wol verschillende zwarte vlechten. De lengte van de vlechten ligt tussen de 8 en 12 centimeter. Zorg dat de vlecht goed blijft zitten door een knoop in de vlecht te zetten Steek het haardracht met een parasolletje aan de bovenkant in de mandarijn (of appel). Teken vervolgens met de stift oogjes, een neusje en een mond op de mandarijn.

Vrolijk feest!

Meer informatie over traktaties:

One thought on “Traktatie groep 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *