Traktatie geboorte

Traktatie geboorte

Traktaties voor geboorte, wat is leuk om te maken en om te geven? Kom op deze pagina meer te weten over leuke geboorte traktaties.
Traktatie geboorteWanneer je als ouders een zoon of een dochter op de wereld zet, wil je natuurlijk niets liever dan dat de hele wereld dat weet! Dat kan door het versturen van een kaartje, maar mensen die op kraamvisite komen verdienen een heerlijke traktatie toch?. Een welbekende traktatie is een beschuit met muisjes maar verras je visite eens met een originele traktatie. Wat? Lees snel verder om daar antwoord op te krijgen! Een traktatie geboorte is ontzettend leuk om te maken en om te geven. Een zeer belangrijke dag en dat moet gevierd worden met heerlijke traktaties.

Bekijk hier de traktaties voor een geboorte en meer >>

Traktatie geboorte:

Traktatie geboorte van een zoon.
Bij de geboorte van een zoon hoort uiteraard een stoere en jongensachtige traktatie, zoals lange vingers met blauwe muisjes. Ziet er echt ontzettend leuk uit. Hoe je dit maakt?

  • Stap 1: Smelt witte chocolade in een pannetje (au bain marie) of in de magnetron.
  • Stap 2: Schut wat blauwe muisjes op een klein bordje.
  • Stap 3: Dip een lange vinger voor ongeveer een derde in de witte chocolade en rol hem daarna direct door de muisjes. Herhaal dit bij alle lange vingers.
  • Stap 4: Leg ze op een leuk bordje of zet ze in een glaasje.

Traktatie geboorte van een dochter

Een favoriet om de geboorte van jullie kleine meid te vieren zijn de chocoladezoenen met roze muisjes. Volg hieronder de stappen om ze te maken:

  • Stap 1: Leg de chocoladezoenen op een bordje.
  • Stap 2: Snijd het bovenste gedeelte eraf en bestrooi ze met de muisjes.
  •  Stap 3: Als optie is het leuk om vlaggetjes (met de naam) in de chocoladezoenen te steken.

Heel veel (eet)plezier gewenst en gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/dochter!

Van plan om een leuke traktatie toe te voegen aan deze pagina? Dat kan ook, stuur een e-mail naar info@traktaties.nl of vul hieronder het formulier in en na controle zal jou leuke geboorte traktatie toegevoegd worden aan deze pagina.

Bekijk hier de geboortetraktaties en uitdeelzakjes >>

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *