Traktatie fruit

Traktatie fruit

Luchtballonnetjes gevuld met fruit.
Traktatie fruitSteeds meer kinderen trakteren fruit op school als ze jarig zijn. Het is gezond, lekker en ziet er vrolijk uit. Toch kan het best lastig zijn om een originele traktatie te bedenken waarin fruit de hoofdrol speelt. Want een traktatie moet als het even kan ook “vet cool” zijn. Je kind op zijn verjaardag naar school sturen met een bak vol sinaasappels, bananen en appels is dus geen optie. Maar wat kun je dan wel doen? Bekijk hieronder meer over een traktatie fruit, ook heb je de mogelijkheid om fruit traktaties toe te voegen en kan je eventueel een kant- en klare traktatie bestellen met uitdeelzakjes. Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie.

Bekijk hier de traktaties en leuke traktatie zakjes >>

Traktatie fruit, enkele tips:

Nou, luchtballonnetjes maken met in het mandje vers fruit bijvoorbeeld. Je maakt ze zo:

  1. Koop zakjes met (kleine) ballonnen, vrolijke kartonnen bekertjes en gekleurde rietjes.
  2. Blaas de ballonnetjes op tot de gewenste grootte. Ze moeten niet te groot zijn, anders passen ze niet tussen de rietjes.
  3. Maak aan elk kartonnen bakje twee rietjes vast. De rietjes moeten een flink stuk boven de rietjes uitsteken.
  4. Klem de ballonnetjes tussen de rietjes.
  5. Vul de bakjes met (vers) gesneden fruit naar keuze.
    Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen. Zeker als je kind in een klas met zo’n dertig kinderen zit, is het een tijdrovend klusje. Ook is het handig als je een ruime auto hebt, want de luchtballonnetjes nemen als ze klaar zijn flink wat ruimte in. Ruimte vrijhouden op de achterbank en een paar keer heen en weer lopen dus. Maar voor al die moeite heb je dan wel gezonde traktaties en een stralende jarige!

Zelf een fruit traktatie toevoegen aan deze pagina? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@traktaties.nl of vul hieronder het formulier in. Heel veel plezier met het vinden van een mooie fruit traktatie.

Pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *