Traktatie chips

Traktatie chips

Chips traktatie, wat is leuk om te trakteren? Kom op deze pagina meer te weten over een chips traktatie.
Traktatie chipsChips is niet erg gezond maar wel bijzonder lekker! Als het een klein zakje is of een klein bakje kan het uiteraard prima en zal niemand er bezwaar tegen maken. Chips is lekker voor jong en oud en daarmee kunnen we dus veel kanten op. Bekijk hieronder meer informatie over een chips traktatie (traktatie chips). Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie traktatie.

Bekijk hier meer over traktaties en uitdeelzakjes >>

Traktatie chips:

Chips ideeën

  • Chips zakjes:
    Het is simpel maar leuk en lekker. Je kan in de supermarkt kleine zakjes chips kopen en daar bijvoorbeeld iets leuks aan nieten, dit kan een boodschap zijn met een feestelijk lintje of misschien een fotootje van de jarige.
  • Chips spoken:
    Uit gekleurd papier is het leuk om een grappig spookje te knippen. Deze kunnen we leuk aankleden met een grappig gezichtje en misschien wat sterretjes of bloemetjes. Net onder het gezicht maken we een snee zo breed als het zakje chips, een centimeter of 10 naar beneden doen we hetzelfde en dan steken we het zakje door de 2 sneeën. Nu lijkt het alsof de buik van het spook het zakje chips is. Dit kan met veel andere creaties ook gedaan worden.
  • Bakje patat met een kroket:
    Als we een klein frietbakje nemen (deze zijn te bestellen) kunnen we deze vullen met chips sticks. Dit zijn kleine chipjes in de vorm van een klein stokje. Als we dit in een frietbakje leggen lijkt het net op kleine patatjes. Om het helemaal af te maken kunnen we er een halve ballisto in leggen als kroket. Om het helemaal leuk te maken kan je er nog een spekje in leggen met een frietvorkje erin dat de mayonaise voorstelt.

Heb je zelf een leuke tips voor het maken van een chips traktatie, dan kan je hieronder het formulier invullen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie traktatie, het zelf maken en eventueel met het kopen van leuke uitdeelzakjes.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *