Traktatie cake

Traktatie cake

Lekker en makkelijk trakteren met cake!
Traktatie cakeSommige mensen houden er van, anderen vinden het altijd maar zo’n gedoe, trakteren! Gelukkig is er een manier van trakteren die simpel is, maar toch oh zo lekker. Cake! Kom hieronder veel meer te weten over een traktatie cake, leuke tips voor het maken van een traktatie en heb je de mogelijkheid om kant- en klare traktaties te bestellen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een traktatie.

Klik op één van de blauwe links om kant- en klare traktaties te bestellen en bijbehorende uitdeelzakjes.

Bekijk hier meer over traktaties en uitdeelzakjes >>

Traktatie cake:

Het voordeel van trakteren met cake is dat je het zo moeilijk of makkelijk kan maken als je zelf wil. Er zijn tal van pakken in de supermarkt te vinden waar je maar een paar ingrediënten aan hoeft toe te voegen, soms zelfs alleen water!

  • Als je chocoladecake wil, voeg je simpelweg wat cacaopoeder toe. Je mixt het geheel en je zet het in de oven. Na ongeveer een halfuur haal je hem eruit en je hebt in principe al een hele lekkere traktatie. Maar met weinig moeite kan je jouw traktatie nu nog lekkerder maken!

Je kunt een cake op allerlei manieren versieren. De simpelste manier is om een sausje eroverheen te doen. Je kunt een lekker chocoladesausje al heel makkelijk maken door een reep melk/pure chocolade te smelten boven een pannetje. Vervolgens kan je er nog heel simpelweg hagelslag overheen gooien of andere versiering.
Tip: bij de supermarkt verkopen ze enorm veel versiering van merken als Dr. Oetker. Wanneer je haast hebt kan je dus ook gewoon zo’n pakje kopen.

Iets dat lekker is bij cake is natuurlijk slagroom. Nu is slagroom natuurlijk het lekkerst als het vers opgespoten wordt. Neem dus een bus slagroom mee wanneer dit kan. Dit zullen de getrakteerde zeker waarderen.
Tip: snij de cake alvast van tevoren. Dan kan iedereen zo pakken!

Eet smakelijk!

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *