Traktatie bestellen

Traktatie bestellen?

Traktatie online bestellen? Wat is er allemaal mogelijk? Kom op deze pagina meer te weten over het online bestellen van een traktatie.
Traktatie bestellenWeinig tijd? Kind bijna jarig en te druk om zelf iets in elkaar te flansen? Dan is het bestellen van een traktatie de simpelste manier om te doen. Je hebt er geen omkijken naar en alles wordt thuis afgeleverd. Traktaties die gezond zijn of een kleine speelgoedtraktaties vallen altijd in goede aarde op de basisschool. Informeer tijdig op de school van je kind wat mag en wat niet mag. Daar kun je de traktatie bestelling op aanpassen. Kom hieronder meer te weten over een traktatie bestellen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een prachtige traktatie.

Bekijk hier de traktaties die besteld kunnen worden >>

Traktatie bestellen?

Gezonde traktatie bestellen

Een gezonde trakatie moet zo kort mogelijk voor dat het uitdelen plaatsvindt worden gemaakt. On-line zijn geweldige satéprikkers te koop in de vorm van Nijntje, hello Kitty of Emoticon aap of kat. Daar moet thuis dus nog wel even de kaas en worst aan geprikt worden. Dat is zo gebeurd en hoeft ook verder niet meer over nagedacht te worden. Ook een pakje drinken met de naam van de jarige kan besteld worden en is een superleuke traktatie.

De meesters en juffen

Op veel scholen wordt het niet echt gewaardeerd dat een meester of juf iets anders getrakteerd krijgt dan de kinderen. Toch zijn er ook scholen waar dit niet een probleem is. Zit je kind op zo’n school dan is een traktatie bestellen voor juf of meester erg leuk. Aantrekkelijke traktatiezakjes met wat minikoekjes en een zakje thee is natuurlijk echt heel leuk om juf of meester mee te verrassen. Nog een leuk voorbeeld is een papieren kop en schotel met theezakje en klein reepje chocolade. Kinderen vinden het over het algemeen heel leuk om hun juf iets anders te trakteren dan de kinderen. Informeer eerst op de school wat de mogelijkheden zijn.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *