Traktatie baby

Traktatie baby

Een leuke baby traktatie maken!
Traktatie babyEen kind krijgen is iets heel bijzonders. Het is dan ook heel leuk om dit nieuws mede te delen door middel van een leuke traktatie. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je snel en makkelijk een superleuke baby traktatie maakt om vrienden en familie te verrassen met het geslacht van jouw baby. Het is al een langer bekend fenomeen in Amerika en heet ook wel een ‘gender reveal party’. Kom hieronder nog meer te weten over het maken van een traktatie baby, ook heb je de mogelijkheid om uitdeelzakjes en kant- en klare traktaties te bestellen. Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie.

Bekijk hier de leukste traktaties en uitdeelzakjes >>

Traktatie baby:

Allereerst: wat moet je kopen? Ten eerste moet je zorgen voor kleurstof. Roze wanneer je een meisje krijgt en blauw wanneer je een jongen krijgt. Je kunt de taart in principe zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wil. Hier bespreken we de basics.

Koop een mix voor cake of taart. Vaak hoeft hier alleen melk en/of eieren bij, erg makkelijk dus. Je volgt de stappen van de mix en voegt hierna nog de kleurstof toe. Wanneer je de taart uit de oven haalt heb je dus een blauwe/roze taart.

Je kunt de taart op meerdere manieren decoreren. De makkelijkste manier is met chocoladesaus. Je laat simpelweg wat chocola smelten boven een pannetje en giet dit over de taart heen. Wanneer je het nog lastiger wil maken kan je ook marsepein gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld de halve taart roze marsepein geven en de andere helft blauw. Als je heel creatief bent kan je zelfs in bijvoorbeeld letters op de taart plakken: wordt het een jongen of een meisje? Plezier gegarandeerd!

Enkele andere traktaties voor een baby:

  1. Traktatie baby geboorte (beschuit met muisjes?)
  2. Traktatie baby 1 jaar (leuke mandarijnen en bananen traktatie)
  3. Traktatie baby broertje (denk aan een heerlijke fruit traktatie)

Meer informatie over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *