Traktatie afscheid peuterspeelzaal

Traktatie afscheid peuterspeelzaal

Traktatie afscheid peuterspeelzaalJe weet al een tijdje dat het moment eraan komt, maar stiekem wil je er nog even niet aan denken: het moment dat je zoontje of dochtertje afscheid moet nemen van de peuterspeelzaal. Een memorabel moment, maar ook een mijlpaal, want dat betekent dat hij of zij toe is aan de volgende stap: naar de basisschool gaan. Maar voor het zover is, moet er nog even op een goede manier afscheid genomen worden van de kindjes uit de klas. Daarom is het leuk om een traktatie voor een afscheid op de peuterspeelzaal te maken. Zo hebben de kinderen een aandenken en je zoontje of dochtertje kan echt afscheid nemen van de anderen (Traktatie afscheid peuterspeelzaal).

Door overigens op één van de blauwe links te klikken kan je bij de specialist uitdeelzakjes en kant- en klare traktaties bestellen. Veel plezier met het uitzoeken van een leuke traktatie om afscheid te nemen van een peuterspeelzaal.

Bekijk hier de leukste traktaties voor een peuterspeelzaal >>

Traktatie afscheid peuterspeelzaal:

Hoe maak je een traktatie afscheid peuterspeelzaal?

  1. Stap 1: kies iets waar de kinderen later nog iets aan hebben, in plaats van alleen maar snoep of fruit
  2. Stap 2: een leuke traktatie kan zijn een snoepschep van plastic. Natuurlijk kun je er wat snoepjes in doen of 1 groot stuk snoep. Later kunnen kinderen hier nog mee spelen
  3. Stap 3: een mand vol kleine cadeautjes doet het altijd goed. Zorg ervoor dat er meerdere dezelfde cadeautjes in zitten, zodat er geen ruzie kan ontstaan bij het uitzoeken van de cadeautjes
  4. Stap 4: doe een mooi labeltje aan de traktatie voor het afscheid van de peuterspeelzaal, zodat ook de ouders weten dat je zoontje of dochter de volgende stap gaat maken en afscheid neemt van zijn of haar klasgenootjes.

Wanneer je zelf een leuk ideetjes hebt dat leuk kan zijn als traktatie voor op een peuterspeelzaal dan kan je die hieronder toevoegen, ook mag je een mailtje sturen naar info@traktaties.nl met jou idee en eventueel leuke foto’s. Na controle zullen wij de leuke traktatie wat geschikt is als afscheid voor de peuterspeelzaal toevoegen.

Traktatie afscheid peuterspeelzaal bestellen:

Wil je kant- en klare traktaties bestellen en eventueel bijbehorende leuke uitdeelzakjes, klik dan op één van de blauwe links om naar de specialist te gaan. Veel plezier met het uitdelen van een leuke traktatie om afscheid te nemen.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

One thought on “Traktatie afscheid peuterspeelzaal

  1. Is het misschien leuk om voor de leraren lekkere bonbons te geven en aan de kinderen een gezonde fruit traktatie? Bijvoorbeeld iets met mandarijntjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *