Traktatie 9 jaar

Traktatie 9 jaar

Traktaties voor 9 jarige.
Traktatie 9 jaarAls je kind of kinderen deze leeftijd hebben bereikt is er veel mogelijk. Ze zijn niet echt klein meer maar ook zeker nog niet groot. We kunnen dus veel kanten op met deze leeftijd en om iets leuks en speciaals te doen staan hieronder een paar leuke ideeen. Ook heb je de mogelijkheid om kant- en klare traktaties en uitdeelzakjes te bestellen bij de specialist. Heel veel plezier met het uitzoeken en eventueel het zelf maken van een leuke traktatie voor een 9 jarige (traktatie 9 jaar).

Bekijk hier meer over traktaties en uitdeelzakjes >>

Traktatie 9 jaar, zelf maken en nog veel meer:

Traktaties voor 9 jarige:

  • Cupcakes: Iedereen is er dol op en het leuke ervan is dat ze makkelijk zelf te maken en aan te kleden zijn. Met fondant, gekleurd glazuur of marsepein kunnen we de leukste creaties maken. Bak de cupcakejes met een kant en klare mix en rol daarna een stuk marsepein goed uit. Nu gaan we er negens uit snijden. Plak de negen op de cupcake met een beetje chocopasta. Versier hem verder naar keuze met sprinkels of chocolaatjes. (Traktatie 9 jaar tip)
  • Popcorn lolly: Smelt een pakje roomboter in een pannetje en doe hier een paar marshmallows in en laat die smelten. Gooi een schaal vol met popcorn en laat in de tussentijd de boter en marshmallows wat stijver worden. Giet dit vervolgens bij de popcorn en haal dit goed door elkaar heen met 2 vorken. Pak nu per keer ongeveer 15 popcorns en druk die stevig tegen elkaar tot je een mooi bolletje hebt. herhaal dit zo vaak als nodig. Zet de bolletjes popcorn nu in de koelkast om wat harder te laten worden. Steek hierna stokjes in de bolletjes en je hebt een heerlijke popcorn lolly.

Van plan om een leuke eigen gemaakte traktatie toe te voegen aan deze pagina om deze te delen met anderen? Dat kan! Stuur ons een e-mail naar info@traktaties.nl en na controle zal jouw traktatie toegevoegd worden wat leuk is voor een 9 jarige.

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *