Traktatie 7 jaar

Traktatie 7 jaar

Traktaties voor 7 jarige.
Traktatie 7 jaarJe kan verschillende kanten op, je kunt een lekkere gezonde traktatie maken of we kunnen voor een keertje even lekker snoepen. Als kinderen 7 geworden zijn mogen ze best is echt iets lekkers hebben. Om er iets feestelijks van te maken staan hier een paar ideeën waar je inspiratie uit kunt halen. Kom hieronder meer te weten over een traktatie 7 jaar (voor een 7 jarige), leuke uitdeelzakjes en ook heb je de mogelijkheid om leuke traktaties te bestellen met uitdeelzakjes. Klik dan op één van de links.

Bekijk hier de leuke traktaties en uitdeelzakjes >>

Traktatie 7 jaar:

Ideeën voor 7 jarige:

  • Gekke donuts: Donuts lenen zich bijzonder goed om leuke gezichtjes van te maken. De mond is al aanwezig door het gat dat in de donut zit. Het enige wat je erop hoeft te maken zijn 2 oogjes en omdat de vormen van donuts verschillen van vorm zal elk gezichtje compleet anders zijn. Smelt in 2 pannetjes wat witte en bruine chocolade en gebruik wat witte gesmolten chocolade voor het oogje met daarna er nog een bruin toefje op voor de pupil. (Traktatie 7 jaar)

Traktatie 7 jaar zelf maken (nog meer voorbeeldjes):

  • Meloenboot: Voor de meloen boot gebruiken we een galia meloen en een water meloen. De boot zelf maken van een partje galia meloen. Maak de partjes breed genoeg zodat ze goed blijven staan. Snijd driehoekjes uit de watermeloen met 1 ronde kant en 1 platte kant, dit wordt het zeil. Steek een prikker door de watermeloen en prik deze weer vast in het partje galia meloen. (Traktatie 7 jaar tip)
  • Koek hamburgers: Hiervoor gebruiken we cupcakjes die door de midden sijden. Dit is het broodje van de hamburger. Als vlees gebruiken we een dun, rond plakje ontbijtkoek. Met gele en rode marsepein kunnen we nog de saus maken. Daarvoor rollen we de marsepein goed uit en snijden er cirkels uit die we op de ontbijtkoek leggen. Erg leuk en lekker!

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *