Traktatie 6 jaar

Traktatie 6 jaar

Een traktatie voor een kind van 6 jaar.
Traktatie 6 jaarEen traktatie voor een kind van 6 jaar is vrij eenvoudig te vinden. Kom hieronder meer te weten over een leuke traktatie 6 jaar, ook heb je de mogelijkheid om kant- en klare traktaties en uitdeelzakjes te bestellen.

Bekijk hier de leuke traktaties en uitdeelzakjes >>

Traktatie 6 jaar:

In de regelementen van sommige scholen staat tegenwoordig dat er geen zoetigheden meer mogen worden uitgedeeld. Deze regels zijn ontstaan onder invloed van ouders die in het ouderencomité zitten die waarschijnlijk niets anders te doen hadden. Ze willen hun wensen laten gelden en hebben dat aan het schoolbestuur afgedragen. Ze zijn waarschijnlijk zelf vergeten dat ze kind waren. Nu is te veel snoep natuurlijk niet goed maar is het nu zo schadelijk dat met als traktatie een zakje chips krijgt waarop een snoepje is geplakt.

Traktatie 6 jaar kant en klaar:

Leuke traktaties.
Nu zijn er voldoende gezonde en lekkere traktaties te maken. Dat zullen de ouders dan meestal thuis doen en deze laten uitdelen op school aan de klasgenootjes. Je kan hierbij denken aan een ijscup waarin stukjes fruit zitten of een spies met worstje, kaas en eventueel stukjes komkommer. Ze zijn wel lekker maar een kind van 6 jaar zal toch graag ook snoep krijgen. Dus als men snoep geeft moet dat natuurlijk zijn opgebouwd met een gezonde snack. Een spies met fruit waarin bijvoorbeeld in het midden een spek is geplaatst. Dat zal men zeker als kleuter kunnen waarderen. Ook producten van zuivelproducten vinden ze vaak lekker.

Meer leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *