Traktatie 5 jaar

Traktatie 5 jaar

De vijfjarige, leuke traktaties voor en namens een 5 jarige.
Traktatie 5 jaarKinderen van 5 jaar hebben al elk hun eigen interesses. Ze houden van sprookjesfiguren maar willen ook graag op televisie hun eigen programma’s zien. Bassie en Adriaan, Samson en Gert, Dora en Sesamstraat zijn heel populair in deze leeftijdsgroep. Ze worden zich bewust van hun omgeving. Wanneer ze jarig zijn weten ze heel vaak wel wat ze willen trakteren. Jongere kinderen laten het vaak aan hun ouders over maar een vijfjarige kan samen met de ouders iets gaan verzinnen om op school te trakteren. Kom hieronder meer te weten over een traktatie 5 jaar, ook heb je de mogelijkheid om standaard uitdeelzakjes en traktaties te bestellen bij een specialist.

Traktatie 5 jaar:

Keuze voor een traktatie.

Wil je je kind laten kiezen uit een aantal traktaties laat ze dan een stuk of 4 mogelijkheden zien. Wanneer het er meer worden weten ze het vaak niet en wordt het verwarrend.

Traktatie 5 jaar zelf maken:

Een aantal leuke traktaties die op school of club kunnen worden uitgedeeld zijn;

  • Palmboom op eierkoek
  • Kaasstengels
  • Chocoladefruit
  • Vishengeltjes

Kiest je kind voor kaasstengels maak ze dan voor de verandering gewoon zelf. Veel lekkerder en simpel te doen. Vishengeltjes maak je van een soepstengel met daaraan een dropveter gebonden. Aan het eind van de veter een visje van snoep of koek. Een palmboompje op een eierkoek lijkt op een eilandje met boompje. Erg aantrekkelijk en simpel om te maken.

Gaat het kind voor chocoladefruit dan heb je nodig;

  • fruit, zoals aardbei, appel of ananas
  • chocolade puur of melk
  • decoratiemimosa

De bereidingswijze is als volgt;
Smelt de chocolade au bain marie. Doop tot de helft van het stukje fruit in de chocolade en laat dit uitharden op bakpapier. Eventueel versieren met decoratiemateriaal. Wanneer alleen aardbeien worden gebruikt ziet dit er heel aantrekkelijk uit. Het is een snoephapje maar ook gezond. Informeer wel even op school of dit mag. Bij veel scholen is een traktatie op snoep verboden. (Traktatie 5 jaar)

Meer pagina’s die gaan over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *