Traktatie 3 jaar

Traktatie 3 jaar

Traktatie voor 3 jarige kinderen, wat is leuk om te doen?
Traktatie 3 jaarHet is feest. Je kleintje wordt ‘groot’. 3 jaar geleden lag je kind nog in de wieg. De wieg is nu vervangen door een groot bed, de luiers door het wc-potje en de knuffels door puzzels. Vandaag is de verjaardag en bij een verjaardag horen niet alleen cadeautjes, maar ook leuke traktaties. Alleen wat zijn geschikte traktaties voor drie jarige kinderen? Kom op deze pagina nog veel meer te weten over een traktatie voor een 3 jarige (traktatie 3 jaar). Tevens heb je de mogelijkheid om kant- en klare traktaties te bestellen en leuke uitdeelzakjes.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes die leuk zijn! >>

Traktatie 3 jaar:

  • Traktaties voor driejarige kinderen

Kinderen van drie jaar zijn misschien in vergelijking met twee jaar terug wel groot, maar dat betekent niet dat de traktaties groot moeten zijn. Maak de traktaties dus niet te groot en te calorierijk. Maak kleurrijke traktaties die er aantrekkelijk en grappig uitzien. Kinderen gaan meer af op uiterlijk dan op smaak.

Traktatie 3 jaar gezond en traktatie 3 jaar zelf maken:

  • Een gezonde traktatie maken: zebra appel

Dit recept is voor ongeveer 30 porties en bevat 80 calorieën per portie. Een ideale traktatie voor de kleine buikjes van peuters. Wat je nodig hebt is als volgt: 15 groene appels, 15 rode appels, 30 satéprikkers en gekleurd lint. Volg het volgende stappenplan:

  • Was de appels en maak de fruitstukken vervolgens droog.
  • Snijd de appels in dunne plakken.
  • Stapel de appels afwisselend met een groene en een rode plak op elkaar.
  • Zet deze appelstukken daarna vast met een prikker.
  • Knoop een lintje bovenaan de prikker.
  • Leg de appels voorzichtig in een mand of op een groot dienblad.

Overigens is het ook erg leuk om een verjaardagscadeau te bestellen met een leuke verjaardag spreuk erbij voor de 3 jarige, ook kan je de traktaties als verrassing geven voor de visite van de vriendjes van de jarige! Het fijne aan deze traktatie is dat je deze een dag van tevoren kan maken en niet op de desbetreffende dag in alle haast een traktatie in elkaar moet knutselen. Een feestelijk eet smakelijk toegewenst!

Meer pagina’s over leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *