Traktatie 11 jaar

Traktatie 11 jaar

Traktaties voor 11 jarige, wat is leuk om te trakteren?
Traktatie 11 jaarJe kinderen worden steeds groter en zijn al weer 11! Dit is een hele mijlpaal en daar wil je natuurlijk iets leuks voor doen. Traktaties voor 11 jarigen zijn niet heel erg moeilijk gelukkig, een 11 jarige zal veel lekker vinden en je kunt er veel kanten mee op. Kom op deze pagina nog veel meer te weten over een traktatie 11 jaar, ook heb je de mogelijkheid om traktaties en uitdeelzakjes te bestellen. Klik op één van de blauwe links om naar de specialist te gaan.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes 11 jaar >>

Traktatie 11 jaar, voorbeeldjes:

Ideeën voor 11 jarigen

  • Mobiele koek telefoon: Het is een aardige klus maar wel erg leuk. Koop wat kankt en klare koekjes mix bij de supermarkt. Rol het deeg goed uit en snij daar de vorm uit van een smartphone. Bak ze hierna en als ze klaar zijn kunnen we ze versieren. Smelt in een pannetje een paar repen witte chocolade en doop de koekjes hierin tot ze helemaal wit zijn. Nu kan je met marsepein of gesmolten bruine chocolade er een beeldscherm en knopjes op maken. Vergeet ook de camera aan de andere kant niet!
  • Chinese drop en snoep noodles: Je kunt bakjes kopen of bestellen waar vaak wok afhaalmaaltijden in geserveerd worden. Vul deze bakjes met wat drop veters en aardbeien veters en steek daar 2 eetstokjes in. Erg leuk en grappig idee.
  • Snoep sushi: Met verschillende soorten snoep kan iets creëren dat erg op sushi lijkt. De meeste 11 jarige hebben vast wel is sushi gegeten of er van gehoord. Als basis kun je bij de meeste het best een marshmallow gebruiken. neem hierna blauwe dolfijn snoepjes, aardbeien sticks of een groen snoepgoed en wikkel dit met een dropveter rond de marshmallow. Je kan ook stukjes zure mat afknippen en die met een beetje suikerwater op de marshmallow plakken. Wees creatief! Het zal er al snel als sushi uitzien.

School traktaties 11 jaar:

Als er iemand 11 jaar wordt kan het erg leuk zijn om op school te trakeren, bijvoorbeeld met snoepjes, leuke zelf gemaakte traktaties of kant- en klare traktaties die bijvoorbeeld gezond zijn. Klik op één van de links voor meer informatie.

Meer over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *