Traktatie 10 jaar

Traktatie 10 jaar

Traktatie 10 jaarTraktatie voor 10 jarige, wat is leuk om te maken en om uit te delen? Allereerst is het handig om te bedenken wat hij/zij leuk vindt, daarnaast te kijken om hoeveel personen het gaat waar je een traktatie voor wilt gaan maken. Ook kan het handig zijn om te kijken naar een bepaald budget. Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over een traktatie 10 jaar. Ook heb je de mogelijkheid om een leuke tip als traktatie toe te voegen op deze pagina.

10 jaar is een hele mijlpaal in het leven en vanaf nu is je kind officieel een tiener! Tieners houden graag van snoep chips of fruit dus je kan er erg veel kanten mee op. Hieronder kan je een paar leuke ideeën vinden maar over het algemeen kan je het vrij simpel houden. Wil je een kant- en klare traktatie kopen of leuke uitdeelzakjes erbij bestellen? Dan kan je op één van de blauwe links klikken voor meer informatie.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes 10 jaar >>

Traktatie 10 jaar:

Ideeën voor 10 jarige:

  • Hartige ster prikker: Tieners gaan hard groeien en kunnen daar misschien wel wat hulp bij gebruiken van wat lekkere hartige dingen. Neem stukjes worst en kaas en snij die in een stervorm. rijg tussen de stukjes worst en kaas een druif of bijvoorbeeld een aardbei. Dit geeft de spies een feestelijk uiterlijk en onderbreekt de kleur goed.
  • Chips friet met een hamburger: Je kunt op het internet of in de winkel hamburger doosjes kopen en pok kan je snoep hamburgertjes kopen. Vul het hamburgerbakje met wat van de chips friet en leg daar het hamburgertje op. Om het helemaal compleet te maken kan er een marshmallow in leggen met een frietvorje erin wat de mayonaise voorstelt.
  • Cupcakejes: Cupcakjes zijn bijzonder makkelijk zelf te maken door middel van kant en klare mixen te gebruiken. Het leuke van een cupcakje is dat je hem kunt versieren naar hartelust met fondant of marsepein. Snij bijvoorbeeld een 10 uit een uitgerold stukje marsepein en plak dit hierna met wat chocopasta op de cupcake. (Traktatie 10 jaar tip)

Traktatie 10 jaar gezond:

Gezonde kindertraktaties maken? Dat kan ook. Verzin iets leuks met fruit, bijvoorbeeld een leuke krokodil, monstertjes, autotje of iets anders. Je kan talloze leuke dingen maken met fruit, en het is nog gezond en leuk ook! Kom hieronder nog enkele andere pagina’s tegen met leuke traktaties:

Meer pagina’s met traktaties:

One thought on “Traktatie 10 jaar

  1. Voor een 10 jarige een traktatie maken dat vond ik best wel lastig. Ik ben voor een piraten traktatie gegaan. Kunnen jullie binnenkort een werktekening hiervoor online zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *