Traktatie 1 jaar

Traktatie 1 jaar

Er is er één jarig!
Traktatie 1 jaarDe allereerste verjaardag van jouw kind. Dat is natuurlijk een hele speciale dag, die wordt gevierd met mooie versiering, een prachtige taart, geweldige cadeaus en een huis vol visite. Ook op het kinderdagverblijf of op de peuterspeelzaal is het feest. Daar mag een heerlijke traktatie voor de andere kinderen natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina kom je meer te weten over een traktatie 1 jaar, leuke tips en heb je de mogelijkheid om jouw eigen gemaakte traktatie voor een 1 jarige toe te voegen aan deze pagina. Heel veel plezier met het maken van een leuke traktatie en het uitdelen ervan!

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes >>

Traktatie 1 jaar, voorbeelden:

Traktaties voor een eenjarige.
Met één van deze traktaties voelt jouw kind zich helemaal jarig!

  • Een 1 uitgestoken uit een ontbijtkoek, eierkoek of andere koek
  • Een stokje met daaraan fruit en bovenaan een uitgestoken 1 uit kaas of worst: Bij het fruit kun je denken aan druiven, aardbeien en meloen.
  • Een uit karton geknipte 1 aan een rietje of soepstengel: Achter het karton plak je (eventueel) een doosje rozijntjes, plakje ontbijtkoek of zakje koekjes
  • Een klein bad eendje: Om het eendje bind je een strikje met een kaartje eraan met de tekst: ‘Er is er eentje jarig!’
  • Kleine ballonnetjes met een 1 erop met daaronder een klein doosje: Het doosje bevestig je door middel van rietjes aan het ballonnetje, zodat het een luchtballon lijkt. In het doosje stop je iets lekkers, zoals popcorn, rozijntjes, manna of druifjes
  • Mandarijntjes voorzien van een kartonnen feestmutsje en een getekend gezichtje: De feestmutsjes maak je zelf. Je kunt allemaal dezelfde mutsjes maken of verschillende. Daarbij kun je denken aan een verjaardags (punt)muts, piratenhoedje, kroontje, bakkersmuts of hoedje van krantenpapier.
  • Een danoontje met daarbovenop een kartonnen paddenstoel dakje: Van karton maak je rondjes met witte stipjes erop. Je knipt ze uit en maakt er een dakje van.

Meer 1 jarige traktaties:

  1. Traktatie 1 jaar nijntje
  2. Traktatie 1 jaar fruit
  3. Traktatie 1 jaar eendje

Er zijn ook nog veel meer andere leuke traktaties te bedenken voor een 1 jarige. Heb je zelf een leuke traktatie die leuk is om toe te voegen aan deze pagina dan kan je hieronder het formulier invullen.

Meer informatie over leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *