Prinsessen traktatie

Prinsessen traktatie

Prinsessen traktatieElk meisje droomt ervan ooit in haar leven en prinsesje te zijn. Dit thema voor een traktatie zal elk meisje aanspreken maar ook menig jongen zal hier van kunnen genieten. Met dit thema kunnen we ook weer veel kanten op is creativiteit belangrijk Wanneer je van plan bent om een leuke prinsessen traktatie te gaan maken dan kan je hieronder veel meer leuke tips terugvinden, bijvoorbeeld iets met cupcakes, spies, kroon bekertjes en nog veel meer leuke ideetjes. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een prinsessen traktatie toe te voegen aan deze pagina.

Bekijk hier de leuke traktaties en uitdeelzakjes >>

Prinsessen traktatie:

Prinsessen ideeën op een rij. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een leuke traktatie toe te voegen aan deze pagina!

 • Prinsessen cupcake:
  Cupcakes lenen zich goed voor een prinsessen thema. Zo kan je leuke rozen cupcake bakjes kopen en kan je met gekleurd glazuur of fondant een roze laag op het cakeje maken. Van marsepein zou je een leuk kroontje kunnen maken om erop te zetten of bijvoorbeeld een heel klein prinsessen koetsje van marsepijn. Ook kun je de cakjes omkeren waardoor het cakebakje een rokje wordt en daarbovenop met spekjes een lijfje maken.
 • Prinsessen spies:
  Met spiesjes kunnen we veel kanten op. Maak van karton of papier een leuk gezichtje met een kroontje en plak dat bovenop de spies. We kunnen de spies vullen met wat we maar willen, een hartige spies met stukjes kaas en worst uitgesneden in een hart vormpje of er roze spekjes aan doen
 • Zoen prinsessen:
  Een zoen heeft de perfecte vorm van een baljurk. Als we er een spies in steken kunnen we daar een leuk prinsesje opplakken tot haar middel waardoor het lijkt alsof de zoen haar jurk is.
 • Kroon bekertje:
  Als we een roze kartonnen koffie bekertje nemen is deze perfect om punten uit te knippen waardoor er een kroontje overblijft. Deze is te leuk te versieren met nep edelsteentjes en daarna kunnen we hem vullen met bijvoorbeeld popcorn of snoepjes.

Meer informatie over traktaties en andere leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *