Piraten traktatie

Piraten traktatie

PrachtigKado.nlZoek je een echt stoere traktatie voor je kind, denk dan eens aan het maken van een piraten traktatie. Hier kom je goed mee voor de dag! Leuk voor een jongensverjaardag, maar ook voor een traktatie voor meisjes. Want waarom zouden meiden niet ook kunnen genieten van een stoere piraten traktatie? Het is weer eens iets anders dan anders en je weet een ding zeker: iedereen is dol op creatief uitziende piraatjes. Je kunt je helemaal uitleven met een piraten traktatie! Ook heb je de mogelijkheid op deze pagina om een leuke piraten traktatie toe te voegen en kan je uitdeelzakjes bestellen.

Bekijk hier de leuke traktaties en uitdeelzakjes >>

Piraten traktatie:

Hoe maak je een piraten traktatie?

  • Stap 1: bedenk of je alleen met materialen, stift en lijm aan de slag wilt gaan of ook met iets eetbaars
  • Stap 2: wil je alleen met materialen iets maken, dan kun je bijvoorbeeld met een plastic bekertje en een stukje doek al een heel eind komen. Teken een gezichtje op het bekertje, doe er snoep, fruit of een klein cadeautje in en maak een petje van het doek. In een mum van tijd heb je een leuke piraten traktatie!
  • Stap 3: stuur je je kind liever op pad met iets eetbaars? Dan zit je goed met een halve eierkoek! Je kunt deze bekleden met snoepjes, steek er een stokje in en maak van papier of een zwart stukje stof een driehoekig zeil. Zo heb jij een bootje vol lekkernijen, een echte piraten traktatie die ieder kind leuk en smakelijk zal vinden. Ook deze traktatie is zo gemaakt. Zo houd je tijd over voor andere verjaardagsvoorbereidingen

Van plan om uitdeelzakjes te bestellen die leuk zijn voor bij piraten traktaties? Dan kan je op één van de blauwe links klikken om naar de specialist te gaan. Heel veel plezier met het uitzoeken van een leuke traktatie en uitdeelzakjes. Traktaties zijn overigens ook erg leuk om iemand te bedanken (lees hier meer over bedankt) en erg leuk met bloemen erbij voor bijvoorbeeld je leraren (lees hier meer over bloemen bestellen).

Meer informatie over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *