Paarden traktatie

Paarden traktaties

Paarden traktatieWe kunnen van veel verschillende dingen paardentraktaties maken. Dit is erg leuk voor meiden die van paarden en pony’s houden maar ook jongens kunnen genieten van deze smakelijke beesten met bijvoorbeeld een cowboy thema. Paarden zijn een breed thema dat voor jong en oud leuk is. Kom op deze pagina veel meer te weten over een leuke paarden traktatie, ook heb je de mogelijkheid om uitdeelzakjes of traktaties te gaan bestellen. Heb je zelf een leuke paarden traktatie toe te voegen aan deze pagina dan kan dat ook. Vul dan hieronder het formulier en onze lezers zullen jou dankbaar zijn!

Bekijk hier de leuke traktaties en prachtige uitdeelzakjes >>

Paarden traktatie tips:

Traktatie ideeën:

  • Paard met snoepketting:
    We kunnen met bruin papier een leuk paardenhoofd uitknippen. Neem een stapeltje bruin papier en teken daar een paardehoofd op en knip door de hele stapel heen waardoor je er meteen een stel hebt om mee aan de slag te gaan. Knip van zwart papier manen uit en doe dit op dezelfde manier en plak deze op het hoofd. Met stukjes snoepketting kunnen we nu het halster van het paard maken. Leg een stukje over zijn snuit en weer terug naar de oren.
  • Cupcakje met hoefijzer:
    Dit iss relatief simpele maar leuke traktatie! We kunnen gewoon cupcakjes op de traditionele manier maken of ze kopen. Met bruin marsepein kunnen we een hoefijzer boetseren en deze erop leggen. Maak met kleine zilveren snoepballetjes het marsepein af. (Paarden traktatie tip)
  • Ontbijtkoek paardje:
    Ontbijtkoek is makkelijk in elke desgewenste vorm te snijden. Snij in dit geval zo goed mogelijk een paardje uit. Het is handig hem eerst van papier te maken en over de plakken ontbijtkoek te leggen en er dan langs te snijden. We kunnen hem insmeren met boter en er hagelslag overheen doen om het haar te imiteren. Chocopasta is ook een goede voor een egaal bruin paard. Maak het af met wat dropveters als staart.

Heb je zelf een leuke paardentraktatie gemaakt ooit dan kan je hieronder jouw traktatie invullen. Foto’s en leuke werktekeningen kunnen gestuurd worden naar info@traktaties.nl.

Meer leuke traktaties:

One thought on “Paarden traktatie

  1. Bedankt voor de leuke tip voor het maken van een paardentraktatie, er zijn wel een paar puntjes waar ik zelf niet helemaal uitkomt. Wanneer komen er foto’s bij voor het maken van een paardentraktatie? Dat zou wel handig zijn om stap voor stap dan alles te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *